Jan Gunnar Solli (Foto: Andy Marlin/Afp)
Jan Gunnar Solli (Foto: Andy Marlin/Afp)

Jan Gunnar Solli i sjokk etter knivdrap på lagets fotballtrener

Politiet fant avskåret øre på New York-fortau.

New York og byens fotballklubb Red Bulls ble rystet av et bestialsk drap i helgen. På vei gjennom den vestlige delen av Manhattan natt til søndag, ble lagets 25 år gamle ungdomstrener Mike Jones brutalt stukket ned og drept av totalt seks dødelige knivstikk mot kroppen. Det skriver New York Post.

Preget Solli
Den tidligere Odd-, Rosenborg- og Brann-spilleren Jan Gunnar Solli (31) forlot norsk fotball til fordel for spill i USA i 2010 og spiller for tiden for nettopp New York Red Bulls. Han oppdaget mordet sent i går kveld lokal tid.

– Fant nettopp ut av en av våre trenere på ungdomsakademiet er drept. Og hvordan det skjedde er bare helt grusomt!! Ikke mye man kan si i en situasjon som denne, skriver nordmannen på Twitter.

Jones
Jones

Nordmennene Erik Solér (rådgiver) og Jan Halvor Halvorsen (hjelpetrener) er også tilknyttet klubben.

Skar av øre
Politiet vet fortsatt ikke noe om bakgrunnen for at fotballtreneren på bestialsk og brutalt vis ble drept. Liket ble raskt fraktet bort, men ifølge New York Post ble det ene øret til den drepte liggende igjen på påstedet - avkuttet.

Flere av drepte Jones' eiendeler, deriblant en iPhone, ble aldri plukket opp av blodpølen på gaten, noe som forsterker mistankene om et planlagt drap.

– Det var helt galskap. Fyren ble stukket flere ganger. Han kuttet av øret til fyren. Det blir ikke mer personlig enn det, sier en kilde i politiet til avisen.

Et kamera fanget opp Jones på vei ned en gate da den fatale krangelen med drapsmannen oppsto.

Se video av drapsmannen amerikansk politi jakter på her (video fra nypost.com):