Vidal, Vucinic, Hummels
Vidal, Vucinic, Hummels

Sjekk mandagens fotballrykter: – Manchester United vil bruke 725 millioner kroner på stjernetrio

Sir Alex Ferguson interessert i stjernetrio. Få med deg ryktebørsen her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Premier League:

Theo Walcott gjorde et godt innhopp for Arsenal da de vant London-derbyet mot West Ham i helgen. Nå vil Arsenal holde nye samtaler med spilleren som Wenger har lovet en sjanse til å spille spiss, skriver Daily Mirror.

Samtidig ønsker Ståle Solbakken og Wolverhampton å låne Emmanuel Frimpong fra Arsenal, skriver Express and Star. Frimpong har vært på lån til Wolves før, og gjorde et godt inntrykk på midtbanen til Midlands-klubben den gangen.

Les også: Wenger: – Walcott skal ha mye av æren

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson ønsker ifølge CalcioMercato å bytte Javier Hernandez med FC Porto-angriper James Rodriguez.

Roberto Mancini var tilstede da Atletico Madrid slo Malaga 2-1 søndag. Manchester City-manageren var på Vicente Calderon for å ta den colombianske stjernespissen Falcao, som scoret, i nærmere øyesyn. Atleticos styreformann Enrique Cerezo er tilsynelatende uaffisert skal vi tro sitatene presentert på goal.com: – Vi vet at Mancini var her, men vi er avslappet med tanke på Falcao. Han kom nok til Spania for å finne seg et feriehus i Malaga.

WALCOTT: (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
WALCOTT: (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Ashley Cole vil bli utelatt fra Englands lag mot San Marino på fredag som straff for tweeten han sendte ut der han kritiserte det engelske fotballforbundet, mener Daily Mirror å vite.

James McFadden vil ifølge The Sun signere på en avtale med Sunderland som vil holde angriperen i klubben til sommeren.

Les også: Villas-Boas: – Spillerne begynner å bli kjent med hverandre

Ferguson (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Ferguson (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Manchester United er tilsynelatende ikke fornøyd med sin offensive slagkraft, til tross for at laget er mestscorende i Premier League. Caught Offside skriver at de røde djevlene står klar med 475 millioner kroner. De pengene skal brukes til å lokke Juventus til å selge duoen Arturo Vidal og Mirko Vucinic.

Samtidig melder tyske 4-4-2 at samme klubb vil forsterke sin akilleshæl, forsvaret, med Dortmunds og Tysklands midtstopper Mats Hummels. Det vil koste klubben ytterligere 250 millioner kroner, som nok ikke er interessert i å være det neste beste laget i Manchester særlig lenge.

Les også: Brede Hangeland linkes til Manchester United: – Det er ingen tvil om at han er god nok

Øvrig:

Klaas-Jan Huntelaar (Foto: EMPICS Sport/Pa Photos)
Klaas-Jan Huntelaar (Foto: EMPICS Sport/Pa Photos)

Klaas-Jan Huntelaars agent benekter overfor CalcioMercato at spilleren hans er enig med Juventus om en overgang. Det er gode nyheter for andre europeiske klubber som er interessert i Schalke-spilleren, deriblant Liverpool og Chelsea.

Les også: Messi-Ronaldo 2-2: – De er fra en annen planet

Oscar har prøvd å overtale Neymar til å komme til Chelsea, men det kan virke som om den ettertraktede brasilianeren har rettet blikket mot en annen styrtrik klubb - Paris Saint Germain. – PSG har blitt en veldig viktig finansiell makt. Det vil være en stor ære å spille for dem, sier Neymar ifølge examiner.com.

Samtidig skriver goal.com at Neymar er interessert i å høre på tilbud fra kanskje fem klubber i verden, som inkluderer Real Madrid, Barcelona og Chelsea.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene