Oilers kjempet seg til seier i ny hall

Lukas Andersen David fikk æren av å score det aller første målet i splitter nye DNB Arena. Se scoringen her.

Oilers' Lukas Andersen David jubler etter at han scoret det aller første målet i nye DNB Arena. (Foto: TV 2)

Oilers-Vålerenga 3-2 etter sudden death Han ga Oilers ledelsen mot VIF 5:10 ut i første periode med et skudd fra skrått hold - til stor glede for brorparten av de 4500 fremmøtte. Se kampsammendrag øverst i artikkelen. Oilers holdt ledelsen til pause, men etter 2:35 i andre periode var det Anders Hilt Jørgensen som utlignet for VIF. I power play etter 9:12 tok VIF ledelsen ved Daniel Sørvik.