Bayern fortsetter seiersmarsjen

Bayern München tok sin sjuende seier av sju mulige i tysk Bundesliga da Hoffenheim ble slått 2-0 lørdag.

Dermed fortsetter den perfekte serieåpningen for den sørtyske storklubben. Bayern har full poengpott med 21 poeng, og økte luken til Vadim Demidovs Eintracht Frankfurt til fem poeng. Frankfurt møter Håvard Nordtveit og Borussia Mönchengladbach på bortebane søndag.

Den franske stjernespilleren Franck Ribéry scoret ett mål i hver omgang for Bayern. Målene kom etter 19 og 48 minutters spill. Dermed reiste stjernemannskapet til Jupp Heynckes seg kjapt etter et svært overraskende nederlag for hviterussiske Borisov i mesterligaen tidligere i uken.

Schalke vant samtidig 3-0 over Wolfsburg på eget gress. Målene ble scoret av Jefferson Farfán, Ibrahim Afellay og Klaas-Jan Huntelaar. Afellay, som er innleid til Gelsenkirchen-klubben fra Barcelona, scoret med det sitt første mål for laget. Schalke overnatter på tredjeplass på tabellen med 14 poeng før søndagens kamper.

Freiburg brukte lang tid på å punktere sin hjemmekamp mot Nürnberg. Cédric Makiadi sørget for 1-0 ni minutter før sidebyttet. Hjemmefansen måtte likevel vente helt til overtiden før mål nummer to ble satt inn av Daniel Coligiuri fra straffemerket. Innbytter Marco Terrazzoni økte til 3-0 bare minuttet etter. Vegar Eggen Hedenstad satt på innbytterbenken for vertene i hele oppgjøret.

Det samme gjaldt Per Ciljan Skjelbred da Hamburg tok en knepen 1-0-seier borte mot Greuther Fürth. Sørkoreaneren Son Heung-min ble matchvinner i den kampen med sitt mål etter 17 minutter. (©NTB) (©NTB)