Brendan Rodgers (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Brendan Rodgers (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Liverpool på omfattende spillerjakt i januar

Mens Manchester United kikker på enda flere midtbanespillere. Sjekk lørdagens fotballrykter her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!Brendan Rodgers virker å ha fått Liverpool-skuta på noenlunde rett kjøl etter en sesonginnledning full av kullseilinger.

Nå retter Anfield-admiralen blikket fremover mot januar, og i horisonten har det dukket opp en rekke spennende overgangsobjekter.

Vi starter med Heung Min Son, som har fått en god på sesongen med Hamburg i Bundesliga.

20-åringen fra Sør-Korea har startet samtlige seks ligakamper så langt, noe som har resultert i tre mål for landslagsmannen.

Liverpool skal være villige til å legge 80 millioner kr på bordet for å sikre seg spissens tjenester når overgangsvinduet åpner.

Heung Min Son (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
Heung Min Son (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

Så spørs det om Rodgers heller velger et noe tryggere alternativ ved å hente Klaas-Jan Huntelaar på «billigsalg».

Nederlenderens kontrakt går ut til sommeren, og det skal derfor være mulig å hente ham til Merseyside for under 50 millioner kr.

Det skal visstnok ikke være mangel på beilere, da også Juventus og Chelsea vurderer å forsøke å lokke spissen bort fra Schalke.

Jakten stopper ikke der, for også på kantene skal Rodgers ha flere alternativer klare. PSVs Dries Mertens og Wilfried Zaha i Crystal Palace skal her være de heteste kandidatene.

Dries Mertens (Foto: ERMINDO ARMINO/Ap)
Dries Mertens (Foto: ERMINDO ARMINO/Ap)

90 millioner kr er det som angivelig skal til for at Mertens skal ta turen over kanalen, mens 19 år gamle Zaha trolig blir noe dyrere. Det er heller ikke særlig gunstig for finansdirektøren på Anfield at også Tottenham står klar med sjekkheftet, for det spekuleres nå om at Liverpool og London-klubben leder an i jakten på signaturen til stortalentet.

Liverpool kan imidlertid ikke bare holde seg flytende på angrepskraft. Det er lite som tyder på at veteranen Jamie Carragher vil få forlenget kontrakten som går ut til sommeren, og Galatasarays Semih Kaya seiler opp som en ideell erstatter for klubbhelten, ikke minst fordi 21-åringen, som har seks landskamper for Tyrkia, passer langt bedre inn i Rodgers ballbesittende stil.

Semih Kaya (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Semih Kaya (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Om Joe Cole passer inn på Anfield skal være usagt, men det som er sikkert er at hos QPR og Mark Hughes passer de aller fleste inn. Den pressede manageren hentet inn flest spillere av samtlige i Premier League i sommer, men det er tydeligvis ikke nok, og Cole kan nå bli den neste som aksler den blåstripete drakten på Loftus Road.


Noen kilometer unna pønsker Alex Ferguson fortsatt på hva han skal gjøre for å stabilisere midtbanen til Manchester United.

Tidligere denne uken er det Arturo Vidal som oftest er blitt nevnt i sammenheng med klubben, men to nye navn har også dukket opp av hatten.

Celtics defensive midtbanemann Victor Wanyama er muligens klar for nye oppgaver, for Sir Alex har sendt broren Martin til hjemlandet flere ganger for å ta en nærmere kikk på den robuste kenyaneren.

 Victor Wanyama (Foto: GRAHAM STUART/Afp)
Victor Wanyama (Foto: GRAHAM STUART/Afp)

United-fansens tenner løper muligens mer i vann når vi forteller at Barcelonas Thiago Alcantara er et stadig hetere navn på ryktebørsen. Som kjent er ikke den spanske klubbens midtbane den enkleste i verden å spille seg inn på, noe Fergie kan komme til å utnytte i januar.


Tenker du på Barcelona, er ikke tanken om Real Madrid langt unna. Tenker du på Real Madrid, tenker du kanskje også på Cristiano Ronaldo. Men om du tenker på Cristiano Ronaldo, tenker du da også på David Henen?

Det gjenstår nok å se, men Arsène Wenger skal i hvert fall være villig til å sette tankeeksperimentet ut i livet ved å hente 16-åringen fra Anderlecht til Arsenal.

Og hvis du nå lurer på hva i all verden dette har å gjøre med superstjernen i Madrid å gjøre, er det fordi Henen har fått tilnavnet «Belgias Cristiano Ronaldo».

Cristiano Ronaldo (Foto: UNITED PHOTOS/Reuters)
Cristiano Ronaldo (Foto: UNITED PHOTOS/Reuters)


Everton har allerede vist at de har alvorlige intensjoner om å få til noe stort i Premier League denne sesongen, og har endelig også fått tilbake storscorer Nikica Jelavic etter et skadeopphold.

David Moyes planlegger angivelig å vise at han også har alvorlige intensjoner på overgangsmarkedet ved å sikre seg Oscar Cardozo fra Benfica, men Chelsea står klar i kulissene for å spolere planene.


En som muligens aldri vil ta turen til England er giganttalentet Neymar. Den taletrengte legenden Pelé har nok en gang uttalt seg om mannen han ser på som sin arvtaker, og har fortalt at Neymar ikke vil passe inn i den fysisk krevende ligaen.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene