PL manager2012
PL manager2012

Disse spillerne gir deg mest poeng for pengene

6 runder er spilt i Premier League. Vi har tatt en kikk på spillernes poengsanking i PL-manager før neste runde

Her kan du spille PL-manager!

Chelsea topper poengsankingen
Chelsea har gjort det godt i årets sesongåpning. Med 5 seire og 1 uavgjort leder de nå tabellen med 16 poeng av 18 mulige. Dette gjenspeiles også i managerspillet hvor de tre beste poengsankerne er fra Chelsea.
Branislav Ivancovic (61), Ashley Cole (59) og Eden Hazard (59) har til sammen 179 poeng etter de 6 første rundene. Dette er ikke medregnet poeng for kapteinstatus. Tar vi med Tevez (49) på sjette og Torres (46) på niende er summen hele 274, langt mer en noen av de andre lagene.

Disse gir mest for pengene
Økonomi er et viktig element i spillet, og ingenting gir bedre regnskap enn spillere som sanker poeng uten å koste skjorta.
Her er noen av spillerne som til nå har vist seg å være verdt mer enn summen de koster:

Spiller (klubb) (poeng)

Gareth McAully, West Bromwich, 50
Kieran Gibbs, Arsenal, 46
Damien Duff, Fullham, 45
Kevin Nolan, West Ham, 45

West Bromwich har hatt en god start på årets sesong. Dette kombinert med lave forventninger på forhånd gjør spillerne til noen av de billigste poengsankerne så langt.
I tillegg til Gareth Mcauley har de følgende spillerne sanket minst 40 poeng samtidig som de koster under 1.8 millioner:

James Morrison, 41
Ben Foster, 40
Jonas Olsson, 40
Liam Ridgewell, 40

Lite valuta for pengene
Med Van Persie på laget har Manchester United klart seg godt så langt med en foreløpig tredjeplass. De fleste spillerne har gitt god uttelling i spillet, men skyhøye forventninger har også ført til at klubben står for to av de minst poengivende spillerne i forhold til pris.
Rooney og De Gea, som per i dag koster 2,00m og 1,95m, har henholdsvis kun gitt 11 og 9 poeng. I dette selskapet finner vi også Agüero (2,05m) og Tim Krul (1,95) med 17 og 12 poeng.

Her kan du spille PL-manager!