FLØRT: I søndagens epsiode av «Tigerstaden» på TV 2 Bliss treffer Therese haugsnes kjekkasen Martin heede på byen.  (Foto: John Andresen og TV 2)
FLØRT: I søndagens epsiode av «Tigerstaden» på TV 2 Bliss treffer Therese haugsnes kjekkasen Martin heede på byen. (Foto: John Andresen og TV 2)

– Jeg er en flørt og ikke så sjenert

Martin Heede er den nye TV-kjekkasen.

Se klipp fra søndagens episode lenger ned i saken.

Martin Heede (21) er rørlegger, modell og skuespiller av yrke.

Denne høsten flørter han seg inn blant «Tigerstaden»-jentene. I søndagens episode av dokusåpen legger han hemningsløst ann på Therese Haugsnes (28), men også Linni Meister får merke hans sjarm.

Eldre jenter

Martin har oppskriften på å flørte å sjekke opp damer på byen. Han liker helst jenter som er litt eldre enn han selv.

– Jeg er en flørt, og har jobbet i utelivsbransjen og kjenner mange jenter. Hvis man trekker en fin jente så trekker man hennes venninner, så det har blitt en standard greie for meg. Jeg liker å være med forskjellige og er ve

ldig glad i jenter, sier flørtepusen.

VELTRENT: Martin Heede er en kjekk kar, som bruker mye tid på trening. (Foto: John Andresen)
VELTRENT: Martin Heede er en kjekk kar, som bruker mye tid på trening. (Foto: John Andresen)

Stor flørt

Martin Heede er ikke ukjent med å stå foran kamera, både som modell og skuespiller i «Hotel Cæsar» og «Lillyhammer». Hans gode fysikk kan skyldes at han er en av Norges beste mannlige cheerleadere. Til daglig trener han på cheerleaderlaget Tigers.

Han er en stor flørt og veldig glad i jenter og uteliv.

I andre episode av «Tigerstaden» møter han Therese Haugsnes for første gang.

– Det var et koselig møte, hun var en pen jente. Jeg er singel, så jeg gjør som jeg pleier og flyr rundt og har det gøy på byen. Jeg husker ikke så mye av kvelden, men det endte med at vi snakket i baren. Det var gjennom kompisen hennes Emil, det var han som spleiset oss, sier Martin til «God Kveld Norge».

Populære Linni

Martin Heede er også godt kjent med Linni Meister, da de to har vokst opp sammen.

– Da jeg gikk på ungdomskolen, jobbet Linni på senteret der jeg gikk på skole. Hun var populær og alle gutta spiste lunch inne der hun jobbet på Jack & Jones. Hun var en venninne av søsteren min, og jeg møtte henne for første gang hjemme på badet vårt der hun klippet håret sitt, sier Martin.

Her er klipp fra søndagens episode :

664216

Bodybuilder

Martin har alltid vært opptatt av eget utseende og har vokst opp i et hjem hvor det har vært viktig og i fokus. Selv har han vært modell i 4 år.

– Mammaen min har vært bodybuilder, så jeg kan se om jeg har gått ned 100 gram eller opp 100 gram. Jeg kjenner kroppen min bedre enn de fleste, og trening har vært endel av livet mitt.