FMAILIE: Vendela er lykkelig med familien sin
FMAILIE: Vendela er lykkelig med familien sin

Vendela Kirsebom: – Det er helt fantastisk

Endelig gjenforent med sin tyrkiske familie etter 45 år.

Vendela Kirsebom fikk et svært etterlengtet møte med sin biologiske far i NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?», med Noman Mubashir.

Les også: Vendela møtte sin ukjente far

Familiekos

Denne uken hadde hun invitert sine to halvbrødre med familier til Oslo for å være til stede på premieren av programmet, og for å bli enda bedre kjent med sin egen norske familie.

– Det har vært helt fantastisk. Det er som en drøm som har gått i oppfyllelse for meg. Jeg hadde aldri kunnet tenke meg at det skulle føles så bra som det nå gjør å endelig få vite ting jeg har gått og tenkt på i alle år, sier Vendela til «God kveld Norge».

Fikk to brødre

Vendelas far og mor møttes for snart 46 år siden da Vendelas mor var på feire. Vendelas mor ble gravid men holdt ikke kontakt med faren.

Nå er altså Vendela gjenforent med sin far og har fått to brøde med på kjøpet.

Les også: Vendela Kirsebom: – Jeg er litt nyforelsket

Mye til felles

– Det som er ekstra gøy og ekstra rart er jo at de ligner på meg på enkelte ting. Vi har så mye mer til felles enn jeg hadde trodd og det er så gøy. og så er jeg selvsagt veldig glad for at de er stolte av meg og det livet jeg har levd, sier Vendela.

Begge Vendelas brødre, og også resten av familien ble svært overrasket da de fikk vite at de hadde en storesøster som var en verdensberømt supermodell.

Les også: Vendela fikk endelig møte sin far etter 45 år

– Det var helt sjokk for meg. Jeg googlet henne og fant ut hvem hun var og da trodde jeg det var en spøk, sier Vendelas yngste bror til God kveld Norge.