showgirls (Foto: Tor Gunnar Berland)
showgirls (Foto: Tor Gunnar Berland)

«Showgirls»-Hilde: – Hadde ikke holdt ut uten jentenes støtte

Tre av jentene i «Showgirls» sto midt i samlivsbrudd – samtidig.

Hilde Lyrån gjør stor suksess med forestillingen «The Showgirls must go on» på Chat Noir i Oslo. Her står hun på scenen sammen med velkjente Elisabeth Andreassen, Marian Aas Hansen og Guri Schanke.

– Tøft

Dette er oppfølgeren til «Showgirls»-jentenes første, store samarbeid for rundt fem år siden, men da var de fire på et helt annet plan privat.

På scenen glitret de, men bak sceneteppet ventet alvoret.

Tre av de fire jentene gjennomgikk tøffe samlivsbrudd privat. Hilde Lyrån sto midt i brudd med ektemannen Anders Moland.

– Det var ganske tøft for tre av oss sist. Så tøft av hvis vi ikke hadde backa hverandre opp på jobb, ville vi nok ikke holdt ut. Vi fant utrolig god støtte i hverandre, sier Hilde til Dagbladet Torsdag.

Les også: «Showgirls»: – Vi er bestevenner

– Føltes godt å jobbe

Å stå på scenen med «Showgirls»-jentene virket nærmest som terapi.

– Det var deilig å komme på jobb og ikke tenke på alt det andre som foregikk hjemme. Det var nok mye på grunn av det vi kom veldig tett på hverandre den gangen, sier hun til avisen.

Raste ned 16 kilo

Tidligere denne uken snakket Hilde åpent om hvordan hun tidligere kjempet mot kiloene, og hvor tøft det har vært å holde vekten i etterkant.

– På tre måneder gikk jeg ned 16 kilo, da var jeg tilbake i samme vekt som før jeg fikk barn, sier hun til bladet Tara Frisk ifølge Se og Hør.

Hilde har barna Andrine (15) og Halvor (12) fra ekteskapet med Anders Moland.

Den spreke 49-åringen innrømmer at hun får flere jobbtilbud etter at kom i god fysisk form.

Hun legger ikke skjul på at det ikke alltid har vært enkelt.

– Det har vært tøft å holde vekten, det er hardt arbeid. Jeg har måttet ofre en del ting jeg er glad i, som sjokolade, men jeg vet at det er bra for meg. Kroppen har ikke godt av sukker, sier hun ifølge bladet.

Les mer: Hilde Lyrån raste ned 16 kilo på tremåneder