VIL SPILLE FOR NORGE: Formsspilleren Mikkel
VIL SPILLE FOR NORGE: Formsspilleren Mikkel "Mix" Diskerud. (Foto: Alley, Ned/NTB scanpix)

Mix og Reginiussen usikre for Rosenborg

Kan miste kampen mot Leverkusen.

Lerkendal (TV 2 Sporten): Mikkel Diskerud hinket av onsdagens RBK-trening med smerter i låret. Tore Reginiussen sliter fortsatt med det brukne beinet i ryggen. Nå er det tvilsomt om noen av de rekker torsdagens kamp mot Bayer Leverkusen.

– Begge er usikre til kampen. Tore vil vi ikke ta noen sjanser med, mens Mix må vi se litt på hvordan responderer på behandling både i dag og i morgen, sier RBK-trener Jan Jönsson.

Mikkel Diskerud har slitt med låret de siste dagene. 22-åringen har overbelastet føttene.

– Det er større mulighet for at Mikkel spiller, enn at Tore spiller. Jeg tror vi likevel klarer å stable et slagkraftig lag på beina, sier Jönsson.

Reginiussen har slitt med ryggen siden bortekampen mot Rapid Wien for to uker siden. Han satt på benken i kampen mot Haugesund på søndag, men hadde også da store smerter i ryggen.

– Det er ikke helt bra og relativ vondt fortsatt. Det går bra i begynnelsen av treningene, men blir verre og verre etter hvert, sier Reginiussen.

– Spøker det for kampen på torsdag?

– Ja, akkurat nå gjør det det. Jeg har nok kunne presset meg til å spille 90 minutter, men da hadde det gjort så vondt at jeg ikke har kunne spilt for 100%, sier Reginiussen.