Ole Gunnar Solskjær på pressekonferanse før kampen mot Stuttgart. (Foto: TV 2)
Ole Gunnar Solskjær på pressekonferanse før kampen mot Stuttgart. (Foto: TV 2)

Solskjær avkrefter England-ryktene: – Har dere ikke bedre å skrive om?

– Hvis dere ikke har noe annet å skrive om enn hva BBC eller The Sun skriver om meg, sier det litt om dere, sier Solskjær til TV 2 Sporten.

Se Solskjær kommentere Blackburn-ryktene i videovinduet over!

Molde/Bergen (TV 2): Til dette sier jeg akkurat det samme som jeg har sagt opp igjennom karrieren. Det er spekulasjoner. Jeg tror dere skjønner det, og jeg tror de fleste skjønner at jeg ikke orker å forholde meg til alt som det blir spekulert i.

Det sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær selv til TV 2 Sporten på dagens pressekonferanse i Molde. Spørsmål om den påståtte interessen fra Morten Gamst Pedersens klubb Blackburn liker den tidligere storscoreren ikke å svare på.

Den telefonen som eventuelt skal gå fra meg til Kjell Inge (Røkke), det skjer når det skjer. Inntil da er det spekulasjoner, sier Solskjær.

– Du kan betrygge alle i Norge og i Molde at du blir her ut kontrakten?

Jeg har ikke snakket med Blackburn, for å si det sånn. Det er alt jeg kan si om det som foregår nå.

– Har din rådgiver (Jim Solbakken, red.anm.) pratet med Blackburn?

Nei. Eller, han har helt sikkert snakket med Blackburn. Han har pratet med de fleste klubbene i England. Han er forresten ikke min rådgiver. Han er min kompis, sier Solskjær.

Jeg har ikke snakket med Blackburn for å si det sånn. Det er alt jeg kan si om det som foregår nå

Før han kommer med et stikk i siden til både den norske og engelske pressen.

Jeg orker ikke å snakke mer om Blackburn. Hvis dere ikke har noe annet å skrive om enn hva BBC eller The Sun skriver om meg, sier det litt om hvor interessen deres ligger, sier Solskjær – og nektet å svare på flere spørsmål rundt interessen fra England.

BBC: – Aktuell for Blackburn
Ole Gunnar Solskjær er nok en gang koplet til en profilert trenerjobb i England. Sist det blåste storm i Molde, ble manageren hentet i privatfly og fløyet til Birmingham for samtaler om den ledige trenerjobben i Aston Villa.

Før torsdagens Europaliga-kamp mot Stuttgart, kopler BBC overraskende Solskjær til den managerløse Championship-klubben Blackburn hvor Steve Kean fredag fikk sparken.

BBC: – Blackburn interessert
TV 2-programleder og tidligere Tippeliga-profil Freddy dos Santos tror ikke det er noe i ryktene om England-retur for nordmannen.

– Jeg tror strengt tatt ikke det er noe i ryktene. Han er ekstremt viktig for Molde og har gjort dem til en vinnerklubb. De fleste la denne ballen død da han snakket om et langtidsprosjekt sist han var aktuell for en retur. For meg vil det være overraskende om dette stemmer, sier Freddy dos Santos til TV 2 SPORT.

Les også: Blackburn-interesse for Solskjær

Den tidligere Molde- og Vålerenga-spilleren tror imidlertid ikke at det er siste gang Solskjær koples til storjobber i England.

– Hvis det stemmer at det er agenten hans Jim Solbakken som har tatt kontakt med Blackburn, er det ikke siste gang vi hører rykter om at han er aktuell for en retur, Sier dos Santos.

Se dos Santos om Solskjær-ryktene i onsdagens Fotballunsj her:

663720