Arsenals manager Arsene Wenger og assistent Steve Bould bør få grunn til å applaudere hjemme på Emirates onsdag kveld (Foto: Sean Dempsey)
Arsenals manager Arsene Wenger og assistent Steve Bould bør få grunn til å applaudere hjemme på Emirates onsdag kveld (Foto: Sean Dempsey)
tippesaken_header
tippesaken_header

En Champions League-dobbel spilles på langoddsen onsdag

To favoritter skal innfri foran egne tilhengere

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

27. Arsenal - Panathinaikos (0-1) H 1,80 U: 3,75 B: 2,80

30. Schalke 04 - Montpellier H 1,50 U:3,50 B: 5,05

Totalodds: 2,70

Innleveringsfrist: 20:45

Få gratis kortleser her!

27. Arsenal - Panathinaikos (0-1) H 1,80 U: 3,75 B: 2,80

Om kampen: Champions League. Gr. B. Arsenal står med 2-3-1 i Premier League etter helgens 1-2-tap hjemme for Chelsea. I åpningskampen i denne turneringen vant de 2-1 borte over Montpellier, uten å ha vært det beste laget. Abou Diaby (mb) ble skadd i helgen, og er ikke tilbake før i slutten av måneden. Keeper Szczesny er fortsatt på skadelisten. Olympiakos innledet gruppespillet med 1-2-tap hjemme for Schalke, og da blir det vrient å nå opp. Den greske serien har de startet med prikkfrie 5-0-0. I troppen bortelaget har lag ut på sine hjemmesider savnes navnene til den skadede kvartetten Vassilis Torossidis, kaptein (f), Tassos Papazoglou (f), Ljubomir Fejsa (mb) og Rafik Djebbour (a). Avraam Papadopoulos (f) ble skadd under EM, og er ikke aktuell i gruppespillet. Francois Modesto (mb), Giannis Fetfatzidis (mb) og Djamel Abdoun (a) er med blant de 19 spillerne som er med til London. De er alle noe usikre, sistnevnte minst. Trener Leonardo Jardim kan med andre ord stille en langt fra optmal ellever på Emirates. Olympiakos tapte 1-2 her forrige sesong, men da med et sterkere mannskap enn det som kan mønstres i kveld. Arsenal skal ha gode muligheter, og 1,30 er eneste aktuelle alternativ.

Om spillet: Olympiakos er gitt 1-0-ledelse fra start. De tapte altså 1-2 her i fjor, men de er noe svekket siden forrige sesong og stiller altså redusert. Her må gjestene gå for alle poengene, noe som vil gi åpninger for mostanderen. 1,80 for en klar seier til Arsenal spilles onsdag.

30. Schalke 04 - Montpellier H 1,50 U:3,50 B: 5,05

Champions League. Gr. B. Schalke har 3-2-1 i Bundesliga, hvor de mistet en 2-0-ledelse til 2-2 i Düsseldorf i helgen. I første CL-kamp vant tyskerne noe overraskende 2-1 borte over Olympiakos. Med mannskapet til trener Huub Stevens ser det bra ut. Montpellier står med skuffende 2-2-3 i Frankrike, men de slo Nancy 2-0 borte lørdag. CL ble innledet med 1-2-tap hjemme for Arsenal, i en kamp de burde ha tatt poeng. Henri Bedimo (f) Anthony Mounier (mb) og John Utaka (a) sliter stadig med skader, og denne kan også Cyril Jeunechamp (f) gå glipp av. Romain Pitau (mb) er suspendert igjen. Schalke er tøffe å bryne seg på i Gelsenkirchen, trolig for tøffe for et blekt Montpellier. 1,50 for H er godkjent betaling.