Sandnes Ulf dropper protest

Sandnes Ulf har besluttet å ikke be om omkamp etter hjemmemøtet med Odd Grenland søndag, som var preget av svært dårlige baneforhold.

Det opplyste eliteserieklubben på eget nettsted tirsdag. Sandnes Ulf mener fortsatt at kampen mot Odd burde vært avbrutt på grunn av mye regn og overvann på banen.

I utgangspunktet varslet Sandnes Ulf at klubben kom til å legge inn en protest på dommerens avgjørelse om å la kampen gå. Tirsdag kom kontrabeskjeden. Etter å ha vurderte saken har rogalandsklubben ifølge styreleder Stig Ravndal kommet fram til at den ikke vil bidra til å skape et negativt omdømme for norsk fotball.

«Klubben håper imidlertid at denne kampen og de negative konsekvenser og den enorme mediedekning denne har fått, kan bli brukt av NFF som et læringspunkt for å unngå at slike situasjoner oppstår igjen ved senere kampavviklinger.», skriver Ravndal i uttalelsen til Sandnes Ulf.

Kampen mot Odd Grenland endte målløst. Dermed er Sandnes Ulf fortsatt under nedrykksstreken med to poeng opp til sikker plass. (©NTB)