Punchline i Norske Talenter (Foto: TV 2)
Punchline i Norske Talenter (Foto: TV 2)

De vil sette tisseangst på dagsordenen

– Er det litt flaut med liten tiss?

Å tisse i fellesurinal med liten penis er visst ikke det morsomste en mann kan oppleve. Dette problemet vil revygruppa Punchline sette fokus på i denne ukas «Norske Talenter».

– Dette med tisseangst er noe som er veldig lite omdiskutert. Det spiller på veldig intime strenger og vi ville spille på nettopp dette med intimsonen og strekke den litt. Det synes vi er morsomt, forteller Simen Sandberg (24), som har skrevet sketsjen sammen med Nicolay André Ramm (23).

Se opptredenen ovenfor!

– Er det litt flaut med liten tiss?

Går det bra?
Får du tisset nå min venn?
Er det litt flaut med liten tiss?
Og vi som stirrer og synger med, seksstemt, a capella.

Slik starter visa som fremføres av låtskriverne sammen med til Magnus Lomax Bjerke, Henrik Eilif Borge, Dennis Christensen, Jacob Vigeland og Håkon Steinsholt. Opprinnelig var stykket skrevet for skolerevyen på Rud videregående skole, men fredag får vi altså se dem opptre foran «Norske Talenter»-dommerne.

– Det var kjempegøy å stå på scenen. Og så var det veldig fint å få tilbakemeldinger fra folk som kjenner bransjen og som vet hva som skal til for å lykkes, sier Ramm til tv2.no.

Se alle «Norske Talenter»-auditions så langt her.

Håper at folk vil se mer

Steget opp fra revyscenen til beste sendetid på TV 2 er noe revygruppa er klare til å ta.

– Vi setter pris på å få så mange seere som «Norske Talenter» tilbyr på humoren vår, da er det ikke bare snakk om respons fra en liten revysal. Det er en god erfaring og det er vi veldig takknemlige for, sier Sandberg.

– Hva håper dere at folk tenker når de ser opptredenen deres?

– Vi håper publikum sitter igjen og tenker at dette var annerledes. Vi håper de tenker at det er noe de ikke har sett før. Og vi håper de tenker at de vil se mer!

Punchline i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Punchline i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Hvordan det går med Punchline kan du se i kveld klokken 20.00 på TV 2. Les alt om dommere og deltakere på tv2.no/talenter.