runa
runa

Kjemper for organdonor til Runa

Sjekk hva som på skjer «Hotel Cæsar» denne uken.

Det er klart for en ny uke med «Hotel Cæsar», og nå får du en smakebit på hva du har i vente.

Juni bekymret

Begge parter presser Storm i svindelsaken. Arnfinn lover å beholde Storm i konsernet om han bare forteller sannheten om Jens-August. I styremøte blir Storm bedt å fortelle sannheten. Vel vitende om at det kan koste ham jobben i konsernet og han kan havne i fengsel, må Storm velge side.

Måne er redd for at han har bidratt til at Storm kan havne i fengsel. Juni er bekymret for barneoppdragelsen Måne har fått av Bitten og Albert, og det går mot en stor krangel mellom Bitten og Juni.

Donorkamp

Bitten vil tilbake til Goa og vil ha med seg både Albert og Måne. Albert er ikke like positiv til å flytte tilbake til livet i India.

Storm gjør alt som står i hans makt for å skaffe Runa en donor. Runa blir bare sykere og sykere. I dag får han hun svar på donorprøvene. Samtidig vil Arnfinn hjelpe henne å finne faren, og Runa får et håp om at faren er en bra donormatch.

Sjekk alle episodeguidene her!

Juni må dra straks, men kan ikke fortelle hva hun skal. Måne forguder Jens-August og vil helst flytte inn til ham. Albert er ikke like begeistret for at Albert skal slutte skolen, og jobbe full tid som Jens-Augusts personlige assistent.

Runa sitt eneste håp nå er faren, Jan. Med Arnfinns hjelp har familien hentet ham hjem for at han skal kunne vurderes som ryggmargsdonor. Men kan Jan redde Runa?

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.Les mer om «Hotel Cæsar» her.