Dommerne Ron Marinucci og Garth Defelice (Foto: Leon Halip/Afp)
Dommerne Ron Marinucci og Garth Defelice (Foto: Leon Halip/Afp)

Nå er dommerne tilbake i NFL

Spillere og fans gledet seg over at dommerne var tilbake i NFL i helgen.

NFL-ledelsen og dommerne ble enige om en ny kollektivavtale sist torsdag, og dermed var dommerlockouten over. Lønnskonflikten har ført til at en rekke uprøvde dommere har dømt kampene, og det har resultert i tabber og mye krangling.

– Godt å være tilbake
Nå er dommerne tilbake, noe både fans, spillere og trenere satte pris på.

– Det er godt å være tilbake, sa dommer Jeff Triplette før kampen mellom New Orleans Saints og Green Bay Packers på søndag.

LES: Obama engasjerte seg i dommerbråket

Også spillerne gledet seg over at dommerne var tilbake.

– Hadde aldri trodd at jeg skulle være glad for at dommerne er tilbake, men det var på tide. Det var definitivt nødvendig, tvitret Cleveland Browns-receiveren Josh Cribbs forrige uke.

Dommerhjelp
Dommerhjelp

Tre ubeseirede lag
Atlanta Falcons, Arizona Cardinals og Houston Texans er de eneste lagene som fortsatt er ubeseiret i ligaen.

Houston Texans har vunnet sine fire første kamper for første gang i klubbhistorien. Søndag ble Tennessee Titans slått 38-14.

Et field goal fra Jay Feely sørget for at Arizona Cardinals slo Miami Dolphins 24-21 etter forlengning. Med fire strake seirer har Cardinals fått sin beste start på sesongen siden 1974. Da holdt laget til i St. Louis.

Quarterback Matt Ryan kastet tre touchdownpasninger for Atlanta Falcons, som slo Carolina Panthers 30-28. Matt Bryant sparket inn de avgjørende poengene for Falcons fem sekunder før slutt.

New Orleans Saints har fått en tung start på sesongen. Søndag ble det 27-28-tap borte mot Green Bay Packers. Laget fra jazzbyen vant Super Bowl i 2010, men har tapt sine fire første kamper i år. Trener Sean Payton er utestengt i ett år etter at det ble avslørt at Saints ga «dusør» til spillere som taklet motspillere så hardt at de ble skadd. (©NTB/TV 2 Sporten)