Ronaldo med hattrick

Cristiano Ronaldo vartet opp med tre mål i Real Madrids 5-1-seier hjemme mot Deportivo La Coruña i spansk 1. divisjon søndag.

Barcelonas perfekte sesongstart med seks strake seirer gjør at Real Madrid ikke kan tillate seg å gå på flere smeller på en stund. Hovedstadslaget kom under 0-1 ved mål av Riki etter 16 minutter, men José Mourinhos mannskap lot seg ikke stresse av den grunn.

Kort tid senere utlignet Ronaldo fra ellevemeteren. Real Madrid fikk straffen etter at Ángel Di María ble felt av Manuel Pablo. I det 39. minutt sendte Di María hjemmelaget i føringen for første gang i kampen, mens Ronaldo stanget inn 3-1 like før pause.

Pepe sørget for et nytt hodemål etter 67 minutters spill etter et frispark fra Xabi Alonso. Ronaldo avsluttet kampen med sitt hattrick da han igjen var sikker fra straffemerket.

– Vi var litt sløve i starten, men vi våknet etter at vi kom under. Derfra og ut spilte vi en god kamp. Vi visste at vi ikke kunne miste flere poeng, så dette var en viktig seier, sa Ronaldo etter kampen.

Selv med seier er fortsatt Real Madrid hele åtte poeng bak serieleder og erkerival Barcelona. (©NTB)