montasje
montasje

Arsenals maskot trakk bort hånden da Terry ville hilse

Heller ikke denne hilserunden gikk smertefritt for Chelsea-kapteinen.

John Terry har vært mye i rampelyset den siste tiden grunnet den pågående rasismesaken der han er anklaget for å ha kommet med rasistiske tilrop mot QPRs Anton Ferdinand.

Terry og Ferdinand stjal overskriftene igjen da sistnevnte nektet å ta Terry i hånden da lagene møttes på Loftus Road forrige helg. Tidligere denne uken kom også beskjeden om at Chelsea-kapteinen blir utestengt i fire kamper grunnet rasismeanklagene.

Da Terry og Chelsea gjestet Emirates lørdag var det derimot bare fryd og gammen. Alle i Arsenal-trøye var høflig og hilste fint på Chelsea kapteinen – det vil si nesten alle.

For da Arsenal spillerne hadde gjort seg ferdig med hilserunden og kommet seg ut på banen, tok Arsenals maskot ansvar. «Gunnersaurus» som han heter skal ifølge Aftonbladet ha strukket frem labben til Terry, for så å trukket den kjapt tilbake da Chelsea-kapteinen ville ta ham i hånden.

Les også: Terry suspendert i fire kamper i rasismesaken

Episoden kunne minne om det som skjedde da en ballgutt kjørte samme trikset på Steven Gerrard i spillertunnellen på Anfield for noen år siden.

Det var uansett Terry som kunne le best til slutt. Chelsea vant kampen 2–1 etter scoringer av Torres og Mata.