Bjoeroli
Bjoeroli

V5 Drammen: Luring fra Høitomt

Eirik Høitomt sender ut en interessant 3-åring i V5a2 på Drammen ikveld. Adams Woman har vist stor fart i løp og står forlokkende til i førstespor.

Drammen travbane: Vi har funnet noen særdeles interessante objekter!

V5a1: 5 ELEGANT (64%) har vært meget god - normalt en vinner. Systemspillere som evt garderer skal være klar over at 7 STRAM VAIER (4%) stort sett konkurrerte i hardere lag før pausen, og at uspilte 12 LOMANA (1%) gikk bra etter galopp sist og er kraftig forbedret i ny regi.

V5a2: 1 ADAMS WOMAN har ikke startet siden 1/5, der hun galopperte i stor fart i angrep rundt siste sving og mistet seieren på det. Galopperte på vei mot tet gangen før, havnet rundt 30m bak feltet og leverte en god opphenting til fjerde. Debuterer med bilstart; testes kanskje i startvognprøven. Er meget rask, møter stort sett billig motstand og kan fort være vinneren om hun ikke galopperer.

V5a3: En skral poengjakt. 4 CASADAEM klarte så vidt teten sist, men ble passert mot andre sving. Spurtet siden ok på oppløpet og viser fin stigning etter pause. Neppe tet med voltestart, og kusken vinner ikke ofte, men 5% mot denne gjengen er alt for lite. 11 EOWYN CC har faktisk vunnet V75-løp. Flink i hardt selskap i årsdebuten 6/3, stengt i sin siste start 17/4, men har hatt pause siden og formen er helt uviss. Står fint inne i løpet.

V5a4/b1: 7 RAPIDO VA BENE (36%) god toer bak Thai Broadway i kriterie-kval’en, lite å si på at han trøtnet litt fra dødens i finalen. Skulle det skjære seg fra et dårlig spor for den gode favoritten kan det skje noe. Startraske 6 LOGICAL FANTASY var overlegen fra tet sist, og imponerte for en jublende glad kusk. Distanseøkningen er et minus, er nok avhengig av problemfri reise for å gjenta. 9 ZANZARA (5%) spurtet pent etter pause sist og er ikke så mye dårligere enn de nest mest spilte. 3-årige 10 LOVELY SALT innledet lovende, men skuffet mye i juni og fikk pause. 1% er nok litt lite, selv om hun trolig bare får et rolig opplegg.

V5a5/b2: 6 SAFE AMOUR (26%) er riktigere ute, og kan vinne dette fra dødens. Et par luringer: 11 MAGNETIC GUN E (10%) galopperte i en trang situasjon da han lette etter åpning på oppløpet sist, men rakk å vise fin form. 1 QPID (13%) fulgte vinneren Petter Rags i angrep sist, og fullførte fint til tredje. Kan kanskje forsvare sporet og blir i så fall seiersaktuell.

V5b3: Et godt montéløp med mange fine ekvipasjer og greie favoritter. 4 HORGEN KINGE (7%) er som alltid fast innslag i objektspalten. Kom sterkt tilbake etter to galopper i sin siste start, før han feilet i trippelkampen oppunder mål. Har levert flere gode monteløp; står 20m bedre til enn i løpet 8/8 i forhold til hestene på lengste tillegg.

V5b4: Mye uvssihet rundt startside og løpsutvikling her. 5 MADE IN HOFF har gått bra etter galopp i tre av sine fire starter i Norge – ble nedkjørt nest sist, så den var ikke selvforskyldt. Bra kusk og har i det hele tatt et greit løp – klart underspilt på 4%. 6 MOSQUITO DE MILL (12%) har vært så god i det siste at han blir seiersfarlig i et glatt løp.

V5b5: Vidåpent om ikke 3 ULSRUD ULF (45%) vinner etter pause. En rekke av de lite spilte har mye bedre form enn raden.