Napoli holder tritt med Juventus

Napoli har fått en sterk start på sesongen. Søndag vant sør-italienerne 1-0 borte mot Sampdoria og har like mange poeng som serieleder Juventus i serie A.

Etter seks runder har tetduoen fått en luke på fire poeng ned til Lazio. Hovedstadsklubben er på tredjeplass med tolv poeng etter 2-1-seieren over Siena på eget gress.

Napoli påførte Sampdoria sesongens første tap etter Edinson Cavanis straffemål etter 67 minutters spill i Genoa. Forsvarer Daniele Gastaldello fikk sitt annet gule kort da han felte Marek Hamsik innenfor 16-meteren og ble utvist.

Seieren var den femte for ubeseirede Napoli. Sampdoria åpnet sesongen med tre strake seirer, men opprykkslaget har ikke vunnet på sine tre siste forsøk. Laget er nummer fire på tabellen med ti poeng.

Lazio sto med to strake tap før søndagens kamp. To mål av Ederson (17.) og Christian Ledesma (str. 38) før pause sikret de lyseblå en viktig trepoenger. Massimo Paci reduserte for Siena på overtid.

Fabrizio Miccoli vartet opp med hattrick da Palermo tok sin første seier med 4-1 hjemme mot Chievoverona. Cagliari, som søndag tapte 1-2 på eget gress for Pescara, er nå alene om å stå uten seier denne sesongen. (©NTB)