chikwu
chikwu
MOLDE
MOLDE
stengel_915600i
stengel_915600i

Chukwu ble hat trick-helt i ellevill scoringsbonanza

Stabæk pangåpnet etter tolv sekunder, men Molde slo hardt tilbake.

Molde - Stabæk 4-3

Molde slot Stabæk 4-3 i Tippeligaen søndag kveld etter at bortelaget sjokkerte med scoring allerede etter tolv sekunder. Dermed ligger Stabæk fortsatt desidert sist på bunn av tabellen. Hjemmelaget la ekstra press på Strømsgodset i gullkampen.

– Kunne fort fått poeng
Kveldens hat trick-helt hadde dette å si etter kampen.

– Jeg føler meg veldig bra, og jeg skal fortsette å jobbe hardt. Dette er min første hat trick i norsk Tippeliga, sier Chukwu til TV 2.

Moldes Jo Inge Berget var ikke fornøyd med forsvarsspillet etter kampslutt.

– Vi spiller bra fotball, men vi kan ikke slippe inn sånne mål, sier han til TV 2.

Stabæks Christer Kleiven mener bortelaget fort kunne fått med seg poeng i dag.

– Vi kunne fort fått ett poeng i dag. Veigar hadde en stor sjanse, det er mye bra og mye som ikke er så bra, sier han til TV 2.

Petter Belsvik er fullstendig klar over det nå er mange poeng opp til sikker plass, men han gir ikke opp.

– Det ble mange sjanser til begge lag. Spesielt Molde, så vi er heldige som er med i kampen, med unntak av de fem-seks minuttene i andreomgang er vi gode. Vi kunne scoret flere og skal ta med oss gode prestasjoner og ikke gi opp noenting som helst, sier Belsivk til TV 2.

Les også: Her hindrer banen en Odd Grenland-kontring

– Mye trøkk og vilje
Ole Gunnar Solskjær var veldig fornøyd med hat trick-helten til Molde etter kampslutt.

– Det ble fire mål og det er lenge siden. Jeg er veldig fornøyd med trøkket, men vi var ikke helt våken i forsvarsarbeidet i starten av kampen. Vi fikk sett at det er trøkk og vilje, og i tillegg viser Chima veldig vilje til å være med. Han var veldig positiv, sier Solskjær.

Molde slot Stabæk 4-3 i Tippeligaen søndag kveld. Dermed ligger Stabæk fortsatt desidert sist på bunn av tabellen. Hjemmelaget la ekstra press på Strømsgodset i gullkampen.

Stabæk startet kampen mot Molde på Aker Stadion i et forrykende tempo. Allerede etter tolv sekunder satte Franck Boli ballen i nettet etter en flott pasning fra Gunnarsson.

Det er kun ett sekund bak rekorden som Erik Mjelde satte mot Haugesund 15. juni i fjor.

Artikkelen fortsetter under bildet!

stabækkk
stabækkk

Våknet fra kalddusjen
Men hjemmelaget så ut til å våkne av kalddusjen de fikk fra bortelaget. Ole Gunnar Solskjærs menn hadde nemlig flere store muligheter de neste minuttene.

Etter 14 minutter skjøt Stamnestrø fra omtrent seksten meter, men ballen traff dessverre for hjemmelaget like utenfor motstanderens mål.

Les også: Hønefoss med stolpeskudd

Chima-show
Ti minutter senere satt den for Molde. Daniel Chukwu Chima var sterk innenfor motstanderens felt da han fikk fyrt av et skudd mellom to stoppere. Stabæk-keeperen måtte gi retur og der var Chima Chukwu som satte inn utligningen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

stabækkk000001
stabækkk000001

Og scoringen satte virkelig fyr på Chima Chukwu. To minutter etter skjøt han mot mål etter et innlegg fra Magne Simonsen, men skuddet ble reddet til corner.

Etter 29 minutter var det ingen som kunne stoppe den offensive Molde-spilleren. Jo Inge Berget satte fart forbi sin oppasser og la inn til spissen som klinket kula i nettaket, og 2-1 til de blå og hvite.

Like langt
Og nå var det virkelig berg-og-dal-bane-fotball ute på Aker Stadion. Tre minutter senere fant en nydelig pasning fra Brustad hodet til Veigar Páll Gunnarsson. Islendingen stanget inn utligningen, og dermed var vi like langt i Molde.

Dette var bortelagets andre scoring på like mange skudd.

Molde hadde to sjanser til ved Jo inge Berget og Daniel Berg Hestad før pause, men ingen av dem klarte å sende hjemmelaget i føringen de første 45 minuttene.

Pangstart
Molde bestemte seg for å kjøre på når andreomgangen ble blåst igang. Allerede etter 49 minutter scoret Magnus Stamnestrø da han måket ballen i mål etter et innlegg fra Jo Inge Berget.

Artikkelen fortsetter under bildet!

fans-molde
fans-molde

To minutter senere kjørte hjemmelaget på igjen. Denne gangen var Stamnestrø nest sist på ballen som dagens hat trick-helt Chima Chukwu nikket i mål.

Men Stabæk ønsket ikke å gi seg med det. Etter 56 minutter måket Bjarte Haugsdal til med venstrefoten innenfor sekstenmeteren. Ballen føk under beinet til Söderberg og dermed sto det 4-3 til Molde på måltavlen.

Etter 76 minutter fikk Páll Gunnarsson en gigantmulighet, men islendingen blåste ballen over mål alene med Molde-keeperen.

Men Stabæk klarte ikke å overliste Moldes keeper, og dermed ble det tre poeng til laget fra rosenes by.