Storseier for Solli og co.

Jan Gunnar Solli var involvert i ett av målene da New York knuste Toronto 4-1 i Major League Soccer lørdag.

Nordmannen slo inn fra høyrekanten til Thierry Henry inne i feltet. Den franske stjernespilleren fant spissmakker Kenny Cooper, som enkelt satte inn 3-1 to minutter før full tid.

Thierry Henry var kampens store spiller. Franskmannen scoret ett mål og hadde tre målgivende pasninger. Solli startet kampen på benken, men han fikk spille en drøy halvtime som innbytter. Han var nær scoring like etter at han kom inn, men skuddet fra kanten av femmeteren ble reddet av Torontos målvakt.

Toronto åpnet kampen best og tok ledelsen ved Ryan Johnson etter seks minutter. Etter et snaut kvarter utlignet Markus Holgersson for New York etter et hjørnespark fra Henry. Etter 27 minutter spilte Henry igjen servitørrollen og fant Kenny Cooper, som sendte hjemmelaget i føringen.

Coopers 3-1-scoring etter 88 minutter punkterte kampen, men festkvelden var ikke over for Henry og New York. På overtid vippet den tidligere Arsenal-stjernen ballen over keeper fra rundt 20 meters hold og sikret 4-1-seier til New York. (©NTB)