Villa avgjorde på overtid

Barcelonas stjernemannskap var på vei mot sesongens første poengtap i spansk 1. divisjon, men en scoring av David Villa på overtid sikret 3-2-seier borte mot Sevilla lørdag.

Etter et fint samspill med Lionel Messi satte Villa inn seiersmålet tre minutter på overtid.

Barcelona hadde vunnet sine fem første kamper i La Liga, men mot Sevilla så seiersrekken ut til å ta slutt. Likevel kunne spillerne puste lettet ut ved kampslutt etter noen dramatiske sluttminutter.

Sevilla tok føringen i kampen ved Piotr Trochowski etter 26 minutter. Bare tre minutter av annen omgang var spilt da Alvaro Negredo doblet ledelsen for hjemmelaget. Men fem minutter senere ble det ny spenning etter at Cesc Fàbregas banket inn reduseringen fra rundt 16 meter.

Hjemmelaget måtte avslutte kampen med ti spillere etter at Gary Medel fikk rødt kort for å ha skallet til Cesc Fàbregas. Likevel så det ut som om Sevilla skulle klare å dra i land seieren, men ett minutt før full tid satte Fàbregas inn sitt og Barcelonas annet mål for kvelden. Barcelona ga seg ikke med det, og på overtid dunket Villa inn seiersmålet.

Málaga klatret til annenplass på tabellen med 4-0-seier over Betis. Joaquin ga vertene ledelsen på straffe etter 13 minutter, mens Javier Saviola fikset 2-0 etter en snau halvtime. Et drøyt kvarter før full tid scoret Amaya selvmål før Isco la på til 4-0 like etter. (©NTB)