Målløst på Åråsen da Strand ble hedret

Det endte målløst mellom Lillestrøm og Viking i lørdagens eliteseriekamp. Tidligere LSK-spiller Pål Strand ble hedret før og under kampen.

Pål Strand falt om med hjertestans på treningen med Raufoss tirsdag og ligger for tiden i respirator på Ullevål sykehus i Oslo. Strand hadde flere sterke opptredener for Lillestrøm på Åråsen, og dagens spillerne ville markere sin støtte til Strand og hans familie.

Spillerne kom på banen med svarte T-skjorter med teksten «Vi tenker på deg» på brystet, mens på ryggen sto nummeret 6 (Strands draktnummer i LSK) og navnet hans.

Også Kanarifansen ville markere sin støtte til Strand. Etter seks minutter av kampen reiste de seg og sang «Pål Strand, du er supermann».

Det ble en tett og tøff batalje på Åråsen hvor lagene hadde hver sin omgang. Det var gjestene fra Viking som skapte mest før pause, men hjemmelaget overtok mer og mer utover i kampen. Likevel hold det ikke til mer enn ett poeng.

LSK har ikke vunnet på hjemmebane siden 13. juli. Det er blitt tre uavgjorte og ett tap (Fredrikstad) siden Tromsø ble slått 4-2. (©NTB)