Rodgers og Suarez (Foto: SCANPIX)
Rodgers og Suarez (Foto: SCANPIX)

Rodgers om Suarez-showet: – Det var en oppvisning, unntatt da han var alene med keeper!

Liverpool-manageren hyllet sin utskjelte stjerne etter hat tricket mot Norwich.

Carrow Road (TV 2 Sporten): Liverpools uruguayanske angriper Luis Suarez ser ut til å trives spesielt godt borte mot Norwich.

I vår scoret han tre mål på Carrow Road da Liverpool vant 3-0, og på lørdag ettermiddag var han igjen i det umulige hjørnet. Med tre nye mål og en målgivende pasning herjet han med Norwich fra start til slutt, og manager Brendan Rodgers er mektig imponert.

Les også: Suarez scoret hat trick mot Norwich

– Det var soleklar straffe
– Jeg husker målene hans her fra forrige sesong. De var utrolige. Og jeg må si at i dag synes jeg det var en oppvisning i avslutninger, unntatt da han var alene med keeper. Det første målet var fantastisk. Vi bygget opp bakfra, spilte mellom linjene, kombinasjon rett utenfor straffefeltet og han avsluttet bra. Det andre målet er typisk for han, fordi ti sekunder tidligere hadde han misset på sin letteste sjanse, alene med keeper. Men han hang ikke med hodet, han kommer seg tilbake og vinner ballen med en gang. Han viser så utrolige ferdigheter for å komme seg forbi forsvareren og avslutter med utsiden av foten. Så ja, det var en stor dag for han, og det var en stor dag for laget, sa Rodgers på en pressekonferanse etter kampen.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!

Liverpools dårlige poengfangst så langt denne sesongen har blitt forklart med en blanding av ineffektivitet og uheldige dommeravgjørelser.

På Carrow Road løsnet det for alvor foran mål, men dommerne er enda ikke på gli. Suarez så igjen ut til å bli snytt for en et nokså klart straffespark ha han ble overfalt bakfra av Leon Barnett halvveis ut i første omgang.

– Det var en soleklar straffe. Jeg føler med fyren, for å være ærlig. Jeg tror alle på stadion visste at det var straffe. Se på Antonio Valencia forrige uke da han fikk straffe mot oss da det bare såvidt var kontakt. Unggutten Barnett albuet han i hodet og ga han så et lite dytt bare for å være sikker, men han får likevel ikke straffe. Dersom Luis er en spiller som legger seg så hadde han lagt seg i andre omgang, fordi han dro seg forbi forsvarsspilleren og det var kontakt, men han holdt seg på beina, sa Rodgers.

Vil ikke kritisere dommeren
Liverpool-treneren mener Suarez lider av at han har fått rykte på seg for å være en filmer, og at det er lite Liverpool kan gjøre med dette.

– Det er ikke noe vi kan gjøre. Jeg vet hvor vanskelig dommernes jobb er. Du hører ikke meg slakte dommere veldig ofte, for jeg forstår. Jeg vil at spillerne mine skal respektere de, og jeg respekterer dommerne selv. Jeg snakket med dommersjef Mike Riley denne uken bare for å registrere min bekymring. For det er ikke bare snakk om én kamp, det har vært en trend over flere kamper. Så forhåpentligvis, som jeg sa, kanskje en dag får vi avgjørelsen. I mellomtiden kommer vi bare til å konsentrere oss om våre egne prestasjoner.

Les også: Suarez scoret hat trick mot Norwich
Les også: Jelavic-dobbel sørget for blå jubel
Les også: Demba Ba med volleymagi og handsscoring

Se pressekonferansen med Rodgers her:

659470

Vil du se Premier League, Championship og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene