Mitchell Starc (t.v.) (Foto: LAKRUWAN WANNIARACHCHI/Afp)
Mitchell Starc (t.v.) (Foto: LAKRUWAN WANNIARACHCHI/Afp)

Mannlig prostituert brøt seg inn hos Australias cricketlag

Arrestert og bøtelagt etter å ha tilbudt sine tjenester til to spillere.

TV 2 Sporten har ikke for vane å rapportere så mye om cricket - en sport som for de fleste her til lands må kunne betegnes som noe obskur og utilgjengelig.

Denne saken handler heller ikke om selve sporten, men om en temmelig pikant hendelse som fant sted under den internasjonale turneringen World Twenty20, som arrangeres på Sri Lanka i disse dager.

Fredag kunne politiet i hovedstaden Colombo informere om at det australske laget har hatt en uvedkommen gjest på besøk på hotellet, melder nyhetsbyrået AFP.

En 21 år gammel mannlig prostituert brøt seg tidligere i uken inn på rommet til to av spillerne for å tilby dem sine tjenester.

Da hadde mannen forsert seg forbi det som omtales som strenge sikkerhetstiltak, på linje med det som forekommer når statsoverhoder er på besøk, ved luksushotellet Cinnamon Grand, der Australia ladet opp til fredagens oppgjør mot India.

For dette ble han arrestert og ilagt en bot på 1000 rupee, noe som tilsvarer - hold deg fast - 44 kroner. Da spørs det om en betinget dom på én måneds fengsel kan få vedkommende til å holde seg unna cricketspillere i tiden fremover.

– Ingen skade ble gjort, men inntrengningen satte oss i forlegenhet. Vi har senere hatt en gjennomgang av sikkerhetstiltakene, og har iverksatt noen nye tiltak, sier en av de sikkerhetsansvarlige til AFP.

Det australske laget har ikke ønsket å kommentere hendelsen.