Tiger Woods (Foto: Patrick McDermott/Afp)
Tiger Woods (Foto: Patrick McDermott/Afp)

Jevn start i Ryder Cup

Etter fredagens innledende foursome-kamper står det 2-2 mellom USA og Europa i Ryder Cup.

USA må være mest fornøyd med stillingen, for underveis var nemlig Europa i ledelsen i samtlige fire kamper. Det så lenge ut til å gå mot en drømmestart for europeerne i den prestisjetunge turneringen.

USA slo tilbake samtidig som at noen av Europas stjernespillere sviktet. Luke Donald og Sergio Garcias tap mot Phil Mickelson og Keegan Bradley, parets første Ryder Cup-kamp, var en overraskelse.

Jason Dufner sammen med Dustin Johnson slo senere Lee Westwood og Francesco Molinari. Verdenseneren Rory McIlroy sammen med Graeme McDowell slapp unna med skrekken mot Jim Furyk og Brandt Snedeker. Deres tilsynelatende sikre ledelsen ble til slutt til seier, men avgjørelsen falt først på de 18. hullet.

I formiddagens siste kamp leverte nok gang Tiger Woods en svak Ryder Cup-innsats. I par med Steve Stricker tapte han for Ian Poulter og Justin Rose.

Turneringen fortsetter med fire fourball-kamper fredag. Lørdag er det fire foursome- og fire fourballkamper, før det hele avsluttes med tolv singlekamper søndag. (©NTB)