sumo_steve kean
sumo_steve kean

Nei, vi tuller ikke - nå er Steve Kean ferdig i Blackburn!

Manageren sier selv at hans tid i klubben er over.

Hatet og utskjelt. Steve Keans Blackburn-karriere har vært som hentet fra en skrekkfilm.

Les også: Fra smak av fugl til råtten kylling

Nå går det imidlertid mot en lykkelig slutt for Blackburn-fansen: Sky Sports melder nemlig at manageren har sagt opp jobben som Blackburn-manager.

– Av årsaker som jeg av jurididiske årsaker ikke kan diskutere, og ettter å ha jobbet hardt for klubben i flere år, er det trist å si at jeg er blitt tvunget til å si opp jobben som Blackburn-manager med umiddelbar virkning. Min posisjon som manager ble uutholdelig, sier Kean.

– Jeg ønsker å takke alle spillerne og trenerstaben for deres store støtte, og majoriteten av fansen som nå ser at klubben sin er på vei til å rykke rett opp til Premier League. Jeg ønsker klubben alt det beste i fremtiden, fortsetter Kean.

Kean henviser selvsagt til at Blackburn ligger på tredjeplass i Championship og er for fullt med i opprykkskampen. Han nevner selvsagt ikke at han «ledet» dem ned fra Premier League forrige sesong.

Kean har tydeligivs uttalt seg før han har snakket med Blackburn-ledelsen, for administrerende direktør Derek Shaw sier følgende til nettstedet:

– Jeg har reist ned til London, og dette er det første jeg hører om saken!

Nå har imidlertid klubben bekreftet på sine nettsider at Kean har sagt opp jobben sin.

Steve Kean er ingen populær mann hos Blackburnfansen
Steve Kean er ingen populær mann hos Blackburnfansen

Ironisk nok uttalte Kean seg til Blackburns nettsider tidligere på ettermiddagen fredag. Da snakket han om at det hadde vært en bra uke.

– Det har vært en veldig positiv uke fordi vi ikke har hatt noen midtukekamp og har hatt god tid til å forberede oss, det er vært en veldig god treningsuke, sa Kean.