Nils Arne Eggen mener Jan Jönsson er hans arvtaker. Det kan han avsløre på Eggens trenerskole i Orkdalen.
Nils Arne Eggen mener Jan Jönsson er hans arvtaker. Det kan han avsløre på Eggens trenerskole i Orkdalen.

Nils Arne Eggen mister opprykkskampen

– Dæm klare sæ læll!

Nils Arne Eggens Orkla har imponert stort i 4. divisjon avd. 2 denne sesongen, og ligger foreløpig på 2. plass. På toppen ligger Meldal, som allerede har rykket opp. Med poeng mot Bjørgan på søndag er også Orkla klar for 3.divisjonspill til neste år, men kampen spilles uten Eggen på sidelinjen.

– Vi trenger minst ett poeng, Jeg har et oppdrag i Spania i helgen, men det fikser spillerne uten meg, sier Nils Arne Eggen, til TV 2 Sporten.

Assistenten overtar
Nils Arne Eggen må reise til Spania på et jobboppdrag. Dermed får ikke trenerlegenden være med på det som kan bli opprykkskampen til 3. divisjon. Orkla møter tabellnabo Bjørgan, som med seier kan snike seg helt opp i ryggen til Orkla. Før kampen har Orkla 43 poeng, mens Bjørgan har 37.

– Det blir assistenttreneren som tar kampen. Det klarer han helt fint. Det blir da opprykk selv om jeg ikke er der, sier Eggen.

– Det tror jeg vi skal klare å takle. Vi prøver å fokusere på at det blir en helt vanlig kamp, sier assistenttrener Arnstein Røen til TV 2 Sporten.

Les også: Eggen gjør trenercomeback i 4. divisjon

– Blir litt rart
Likevel innrømmer Røen at det kommer til å bli litt spesielt å være alene som sjef.

– Han har vært borte bare en seriekamp i år, så det blir litt rart. Det er veldig godt å ha Nils der, spesielt i jevne kamper, sier Røen.

Assistenttreneren spår en tøff batalje mot Bjørgan.

– De har vært gode i år, og er alltid vanskelig å møte. Vi spilte uavgjort på bortebane, og nå håper vi å slå dem på søndag. Jeg er veldig sterk i troen. Vi har hatt en bra høst, sier Røen. ,

Orkla har kun tapt to kamper i 4 divisjon i år. De to tapene kom mot serieleder Meldal og Strindheim 2.