wolves sheff 1 0
wolves sheff 1 0

Dette frekke frisparkmålet sikret ny Solbakken-seier

Wolverhampton med sin fjerde strake trepoenger.

Wolverhampton-Sheffield Wednesday 1-0:

Ståle Solbakkens Wolves vant 1-0 over Sheffield Wednesday i lørdagens Championship-oppgjør. Dermed fortsetter fremgangen for ulvene som nå står med fire strake trepoengerene.

Les også: Wolves-kaptein med unnskyldning etter stortap
Les også: Sigurdarsons første ga ny Solbakken-opptur

Tok frispark for tidlig - fikk gult
Bakary Sako satte inn vinnermålet på et frekt frispark like før pause. Men scoringen var ikke helt uten dramatikk. For franskmannen var så ivrig etter å ta frisparket at han dundret til mens dommeren fortsatt var opptatt med å justere Wednesday-muren.

Svaret fra pipeblåseren var gult kort til Sako, som noe fortumlet måtte skru til frisparkfoten igjen. Denne gangen skjøt han etter at dommeren hadde blåst og ballen snek seg frekt under Wednesday-muren og i mål.

Se den pussige situasjonen og scoringen i videovinduet øverst!

Championship i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Wolves innehar nå 3. plassen på tabellen, og er godt i rute med tanke på opprykksambisjonene i klubben.

Solbakken var storfornøyd etter kampslutt og mente de oransje var helt suverene.

– Vi var helt klart det beste laget. De hadde egentlig en eneste stor målsjanse i løpet av kampen. Vi kontrollerte kampen i lange perioder og burde fått mer ut av det enn vi gjorde. Men samtidig forsvarte vi oss godt. Dette var en fullt fortjent seier, sier han til Wolves' nettside.

– Du håper alltid på det andre målet som kan punktere kampen. Men for å være rettferdig så ga ikke spillerne mine Sheffield Wednesday noen sjanse til å skape noe, sier Solbakken.

– Sako fikk som fortjent
Grue-karen fikk selvsagt med seg Sakos kontroversielle oppladning til vinnermålet. Men Solbakken tok ikke franskmannen i forsvar.

– Reglene sier at man ikke skal ta frispark før dommeren har blåst. Derfor får Sako gult kort og den straffen han fortjener, sier Solbakken.

Les også: Nådeløs mot Solbakkens laguttak

Se alle høydepunktene fra kampen her:

659396

Vil du se Premier League, Championship og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene