PARODI: Else Kåss Furuseth gjør narr av Alexandra Joners låttitler i Torsdag kveld fra Nydalen.  (Foto: Torsdag kveld fra Nydalen/Senkveld)
PARODI: Else Kåss Furuseth gjør narr av Alexandra Joners låttitler i Torsdag kveld fra Nydalen. (Foto: Torsdag kveld fra Nydalen/Senkveld)

Alexandra Joner mener man må tåle å bli parodiert

Else Kåss Furuseth går hardt ut mot popstjernens låttitler i «Torsdag kveld fra Nydalen».

– Dette var bare dritlættis. Såpass må man virkelig tåle, sier Alexandra Joner til tv2.no etter å ha sett Else Kåss Furuseth parodiere henne i Torsdag kveld fra Nydalen.

Se parodien nederst i saken.

Tvetydige låter

Den populære artisten har fått stor oppmerksomhet, ikke bare på grunn av musikken, men også for låttitler som den noe tvetydige «Come Inside Me». Det var også dette Else tok tak i da hun parodierte henne. Men Joner virker renset for selvhøytidelighet.

– Det er en ære å bli parodiert. Dessuten har jeg fått masse inspirasjon til kommende låter. Else virket jo å ha hele platen min, sier hun.

Se Dorthe Skappel og Else Kåss Furuseth i Rihanna-battle

Ikke overrasket

Joner var ikke helt ukjent med at hun ville bli parodiert av Torsdag kveld-gjengen.

– Jeg skjønte jo at det ville komme noe da de henvendte seg for å låne antrekk og sko, men jeg ante selvfølgelig ikke hvordan resultatet ville bli. Men dette var bare gøy.

– Jeg elsker Else Kåss Furuset. Hun er en stor favoritt, ler hun.

– Det handler ikke om sex i det hele tatt...
656852

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Bli venn med Ninette Karlsen på Facebook. Klikk her!