P_l_Strand_1000436i (Foto: Oppland Arbeiderblad )
P_l_Strand_1000436i (Foto: Oppland Arbeiderblad )

Raufoss-treneren: – Håper Pål våkner i løpet av helgen

Pål Strand ligger fredag ettermiddag fortsatt i respirator. Raufoss-trener Espen Haug håper bestevennen våkner i løpet av helgen.

Oslo/Lillestrøm (TV 2 Sporten): – Han ligger fortsatt i respirator og sover. Det er det eneste vi er blitt fortalt. Vi håper at han våkner i løpet av helgen, sier Espen Haug til TV 2 Sporten.

Han vil ikke spekulere i hvor store skadene er etter at 36-åringen falt om med hjertestans på trening tirsdag. Det er også uklart hvor lenge Strand var borte før han ble vekket til live igjen.

– Jeg håper og tror dette går bra. Jeg er den fødte optimist. Og det har jeg tenkt til å fortsette å være.

– Hvordan har du opplevd de siste dagene?

– Jeg setter meg selv litt på vent og prøver å være sterk. Så vil jeg få hjelp til å bearbeide det etter hvert. Vi er flinke til å ta vare på hverandre, sier Espen Haug.

Les også: Raufoss-treneren fortsatt hos Strand: – Alt går etter planen

Raufoss-trener Espen Haug ble med Pål Strand til Ullevål sykehus tirsdag kveld etter at 36-åringen falt om med hjertestans på treningsfeltet, og er fortsatt i hovedstaden.

2. divisjonslaget skulle etter planen spille lokaloppgjør mot Valdres på Blåbærmya lørdag og sa senest torsdag formiddag at det var ønskelig å få kampen gjennomført, men torsdag kveld ble oppgjøret utsatt.

653596