Alexander Aas
Alexander Aas

Gladmelding fra Aas – Godset styrket i gullkampen

Kapteinens skade er mindre alvorlig enn først antatt.

Se intervju med Aas i videovinduet over!

Drammen/Bergen (TV 2): Strømsgodset har hatt en jubelsesong, men 2012 har likevel vært et mareritt for kaptein Alexander Aas (34). For tre dager siden meldte TV 2 Sporten at en kneskade truet med å stanse hele karrieren.

Det er ikke korsbåndet som er skadet. Det er veldig gode nyheter.

Uten kapteinen har det gått langt tyngre for drammenserne, men det er likevel kun ett poeng opp til serieleder Molde.

Før helgens 24. serierunde kommer Aas med en gladmelding til klubb og egne fans. Skaden hans er mindre alvorlig enn først antatt. Dermed ser det ut som om kapteinen likevel kan bidra i sesonginnspurten.

– Det er ikke korsbåndet som er skadet. Det er veldig gode nyheter. Det er en kombinasjonsskade som gjør at jeg må gå med skinne noen uker til og kanskje sette en liten sprøyte for at det skal gro raskere. Så får vi håpe at det går så bra at jeg får med meg de siste seriekampene, sier Aas til TV 2 Sporten.

Les også: Kneskade truer karrieren til Alexander Aas

Godset trenger seier mot Brann for å gjøre opp for tapet i Stavanger sist. Aas lover å levere det han kan utenfor banen slik at drammenserne skal holde trøkket i gullkampen – selv uten veteranen på banen.

– Jeg har troen på at vi skal klare å ta gullet. Nå er det tre lag hvor det skiller kun ett poeng. Det er opp til oss selv. Vi har både Molde og Rosenborg her hjemme. Så skal vi ta Brann på mandag, sier Aas.

Godsets sju siste seriekamper:
Brann (H) - 30. september
Vålerenga (B) - 5. oktober
Molde (H) - 21. oktober
Haugesund (B) - 28. oktober
Rosenborg (H) - 4. november
Sandnes Ulf (B) - 11. november
Stabæk (H) - 18. november