Steinjo
Steinjo

Skal vi danse-Steinjo mister to kilo i uken

Nå har dansetreneren har gitt han klarsignal til å spise akkurat det han vil.

Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen har de siste ukene tilbragt utallige treningstimer i dansestudio med partner Marianne Sandaker for å forberede seg til «Skal vi danse»-sending hver lørdag.

Trodde ikke sine egne øyne

Han mener at det å danse med Marianne er mye mer effektivt for å slanke bort kiloene enn å bruke dyre penger på personlige trenere på fancy treningssentre.

– Det kom egentlig som et sjokk for meg da jeg tok fram baderomsvekta. Jeg har gått ned 8 kilo siden jeg begynte i «Skal vi danse». Jeg trodde ikke mine egne øyne. Det er det som er så positivt med dette programmet og Mariannes treningsprogram. Det vil jeg virkelig anbefale til alle sammen, sier Steinjo til tv2.no og legger til:

– Du gir privattimer, ikke sant? spør han en lattermild Marianne.

– Jeg vil gjerne fortsette hos deg når jeg er ferdig i «Skal vi danse».

Les også: Linni Meister: – Jeg har mista rumpa mi

Spiser hva han vil

Steinjo, som var innstilt på å starte et helt nytt liv og skjerpe inn på det meste når det gjaldt kosthold, ble veldig overrasket da Marianne forklarte hva han kunne spise.

– Jeg hadde begynt hos personlig trener, og innstilt meg på å være veldig nøye med kostholdet mitt og bare spise sunt, grønt og frisk. Det første Marianne sa da jeg kom på trening var «Nå kan du spise hva du vil».

Dermed tok han snuomvending når det gjaldt måten han forholdt seg til mat på, og tenkte at det bare var å helle i seg burgere, godteri og sjokolade.

– Så jeg har fortsatt å spise det ene og det andre jeg, avslører han.

Les også: «Skal vi danse»-Ben viser magemuskler på Twitter

Slankende terping

Han mener også det bare er bra at det tar litt ekstra tid å lære seg dansetrinnene på trening, for da rekker han å forbrenne noen ekstra kalorier.

– Marianne mener at jeg glemmer så fort det hun sier. Da blir det til at man må terpe og terpe. I Mariannes verden skulle hun sikkert ønske at det satt med en gang, men hvis jeg hadde husket alle trinnene slik du sa første gang så hadde jeg sikkert bare gått ned en kilo, spøker han.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside

Følg «Skal vi danse» på Facebook