Thomas Rogne og Celtic skal skaffe seg et godt utgangspunkt før bortereturen mot HJK Helsinki i Champions Laegue kvalifiseringen (Foto: DAVID MOIR/Reuters)
Thomas Rogne og Celtic skal skaffe seg et godt utgangspunkt før bortereturen mot HJK Helsinki i Champions Laegue kvalifiseringen (Foto: DAVID MOIR/Reuters)

Fra bot og benken til ny kontrakt for Thomas Rogne

Neil Lennon sier Celtic er i forhandlinger med midtstopperen.

Det er bare to uker siden Thomas Rogne(22) ble bøtelagt av Celtic for å ha klaget på lønnen sin. Han har siden vært ute av laget.

– Dette handler om økonomi. Jeg har spilt fast når jeg har vært frisk, og føler at jeg skal lønnes som andre spillere i den kategorien, men Celtics tilbud har vært mye dårligere, sa Rogne den gang.

Snakker sammen
Torsdag avslørte imidlertid manager Neil Lennon at den tidligere Stabæk-spilleren er en av seks spillere Celtic er i forhandlinger med.

– Vi snakker med deres representanter for øyeblikket, og håper å resignere med alle, skriver Sky Sports.

Etter at U21-landslagsspilleren gikk ut i norske medier og klagde på kontraktsforslaget fra den skotske storklubben, har han vært henvist til benken.

Les også: Rogne i samtaler om ny Celtic-kontrakt

Ønsket av United og Arsenal
De andre spillerne som Celtic forhandler med er James Forrest, Gary Hooper, Adam Matthews, Charlie Mulgrew og Victor Wanyama.

Sistnevnte har vært på radaren til både Manchester United og Arsenal, men kenyaneren har uttalt at han trives i Glasgow-klubben.

Celtic møter Motherwell i serien lørdag, før de reiser til Russland for å møte Spartak Moskva tirsdag.