MÅ VENTE TIL SØNDAG: Finalen i US Open mellom Serena Williams og Victoria Azareka har blitt flyttet til søndag. (Foto: Mike Stobe/Afp)
MÅ VENTE TIL SØNDAG: Finalen i US Open mellom Serena Williams og Victoria Azareka har blitt flyttet til søndag. (Foto: Mike Stobe/Afp)

Williams-søstrene står over China Open

Regjerende OL-, Wimbledon-, og US Open-mester Serena Williams er influensasyk og må droppe China Open. Søsteren Venus står over tennisturneringen med en ryggskade.

Serena Williams bekreftet i år sin posisjon blant verdens beste tennisspillere da hun økte antallet Grand Slam-titler til 15 og samtidig vant OL-gull i London.

Torsdag, kun to dager før start i WTA-turneringen i Beijing, måtte en forkjølet Williams trekke seg. For arrangørene er det ugunstig at en av de største spillerne er ute av China Open.

– Vi hadde elsket om Serena og Venus kunne spilt her, men dessverre blir spillere syke og ute av stand til å spille. Vi håper begge blir friske raskt og ser fram til at de kan komme tilbake i 2013, sa turneringsdirektør Charles Hsiung.

Storesøster Venus Williams har hatt en langt vanskeligere sesong og er nummer 41 på verdensrankingen. Hun sier at hun trenger mer tid til å komme seg fra en ryggskade.

China Open starter lørdag med flere store spillere på plass. Tittelforsvarer Agnieszka Radwanska får prøve seg mot blant andre verdensener Victoria Azarenka, Maria Sjarapova, Caroline Wozniacki og hjemmefavoritten Li Na.

(©NTB)