EKSKJÆRESTER: Katy Perry skal være knust over skuespilleren og hennes ekskjærestes dødsfall.
EKSKJÆRESTER: Katy Perry skal være knust over skuespilleren og hennes ekskjærestes dødsfall.

- Katy Perry knust over den kjente ekskjærestens dødsfall

- Hun klarte ikke hjelpe han!

Katy Perry skal ifølge kilder være kunst over det tragiske dødsfallet av skuespiller Johnny Lewis.

En kilde nær Katy forteller til Us Weekley at Katy ble knust over å høre at gutten hun datet fra 2005 til 2006 ble funnet død torsdag.

Les også:Katy Perry avslører: Derfor ble vi skilt

Klarte ikke hjelpe

Kilden forteller at Katy allerede på den tiden hadde mistanke om at «Sons of Anarchy»-skuespilleren var på vei mot et dårlig miljø.

– Hun måtte gå ifra han for å komme videre og fokusere på sin egen karriere. Han hadde problemer på den tiden og hun klarte ikke hjelpe han. Mange av hennes sanger er inspirert av han. Jeg vet at «The one that got away» og «Circle the Drain» delvis handler om han og Travis McCoy. Men hun var ung og det var en tid i livet hennes som hun bevarer i hjertet, forteller kilden.

Kilden forteller videre at hele historien rundt det tidligere paret bare er trist.

– De hadde det bra sammen. Det er virkelig trist. Hunn klarte aldri hjelpe han og hun kunne ikke la seg selv ødelegge på den samme veien som han tok.

Les også: Katy Perry og Russell Brand er skilt

Tragisk historie

Det var på onsdag Lewis ble funnet død på en parkeringsplass og politiet mikstenker nå at det kan handle om et selvmord.

Skuespilleren har lenge slitt med rusproblemer og på åstedet fant de også hans 81-årgammle husvert og hennes katt død og de mistenker nå at det er Lewis som står bak dødfallene og ser på saken som en drapssak.

Les også:Russell Brand: – Vi passet ikke sammen