FCF
FCF

FC Football-konkurranse: Vil du ha bildet ditt på denne reklametavlen?

Vi besøker en liten engelsk klubb med en gigantisk reklametavle, som er sponset av den amerikanske milliardæren Bob Rich. Det blir også vannspredere som går amok i Blackburn og en brasiliansk fysio som løper inn på banen og avverger en gigantisk målsjanse. Se den nye FC Football her.

Se hele FC Football på tv2sumo.no.

Chelsea, Manchester City og Queen’s Park er blant klubbene som har fått en milliardær til å støtte klubben med en del penger. Nå er også den lille klubben Bedlington Terriers blant de heldige. Klubben på nivå ni i England har fått penger av den rike amerikaneren Bob Rich, og mye av disse pengene har gått til en gigantisk resultattavle, som er den største utenfor Premier League.

Vi har besøkt den lille klubben i Nordøst-England, og har også sørget for å kjøpe oss reklameplass på denne tavla, som vi har tenkt å gi bort til en av dere. Så hvis du ønsker å få navnet ditt, et bilde av katten din eller noe helt annet på Bedlington Terriers resultattavle og hjemmeside, send oss en mail på fc@tv2.no.

Se video fra Bedlington over!

Godbiter
Vi viser fram gamle bilder av at tidligere Liverpool-spiller Kevin Keegan går på trynet, og vår gjest og TV 2-kommentator Frode Marti hvorfor såpe er noe av det første som dukker opp i hodet når han tenker på Kevin Keegan.

Vår gjennomgang av helgens runde i England inkluderer en vannspreder som går amok i Blackburn, at Per Mertesacker er omtrent så smidig som en høy tysker høres ut og at Glen Johnson blir ydmyket på det verste av Premier Leagues grafikk.

Vi tar også en bitteliten oppsummering av internasjonal fotball, som inkluderer en fysio som tar ansvar i brasiliansk fotball, en serber som kanskje setter verdensrekord i raske scoringer, og en høne som får kjørt seg kenyansk fotball (takk til tipser Anold Origi).

Alt dette altså, om du ser FC Football på tv2sumo.no.

Og hvis du ikke fikk med deg FC Footballkveld søndag kveld, så gir vi deg også et lite gjensyn med den knallharde behandlingen Lee Probert fikk i helga, i videovinduet under:

656424