HOCKEY
HOCKEY

Lørenskog påførte Stavanger Oilers deres tredje strake tap

Se høydepunktene fra kampen her.

Lørenskog tok torsdag kveld imot Stavanger Oilers i 5. runde av Get-ligaen i Lørenskoghallen. De to lagene er begge spådd å kjempe i toppen av tabellen, men har ikke levd opp til forventningene så langt. Det var likevel stor interesse rundt torsdagens oppgjør.

Til tross for høye forventninger til kampen var det lite å snakke om etter den første perioden. Begge lagene opptrådte forsiktig, og ingen klarte å skape de store sjansene.

I andre periode skulle det derimot begynne å skje ting. Seks minutter ut i perioden kom kampens første scoringen. Dan Kissel sendte Oilers i ledelsen etter strålende forarbeid av Martin Strandfeldt.

Det tok likevel bare noen minutter før Lørenskog slo tilbake. Martin Laumann Ylven satt pucken i mål etter assist fra Wes Cunningham. Elleve minutter ut i den andre perioden gjorde Marius Trygg snuoperasjonen komplett da han satte inn 2–1 for vertene.

Les også: Oilers-sjefen: – Vi er ikke bedre enn noen lag i Get-ligaen

Lørenskog la et enormt press på Oilers utover i kampen, og halvveis i tredje periode banket Nicolai Bryhnisveen pucken i mål for hjemmelaget. Oilers slo derimot tilbake i Power play. Juha-Pekka Loikas ga fornyet håp for gjestene da han reduserte til 3–2.

Oilers jaktet deretter utligning og tok ut keeperen. Det utnyttet Lørenskog, og Kenny Corupe kunne sette 4–2 inn i åpent mål minuttet før slutt.

Dermed endte det med 4–2 seier til Lørenskog, og Stavanger Oilers gikk på sitt tredje strake tap.

Øvrige resultater
Sparta – Rosenborg 6–4
Stjernen – Lillehammer 5–4
Frisk Asker – Storhamar 2–4
Vålerenga – Tønsberg 4–2