SJARMØR: Eldar Vågan fikk bruk for sine underholdningsferdigheter, noe dommerne satt pris på. (Foto: Thomas Reisæther)
SJARMØR: Eldar Vågan fikk bruk for sine underholdningsferdigheter, noe dommerne satt pris på. (Foto: Thomas Reisæther)

Eldar «kvinnebedåreren» Vågan sjarmerte dommerne

– Jeg pleier ikke å falle for eldre menn, men jeg blir litt betatt.

I kveldens fjerde runde av «Skal vi danse» er det minimalt med klær, mye fjær og rumpevrikk som gjelder.

Kveldens tema er Samba og deltakerne har denne uken trent hardt på rumpebevegelser.

Cathrine Larsåsen danset seg til toppscore med feber forrige lørdag.

Første 10-er

TOPPSCORE: Med denne slowfox-en scorer Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen sesongens første toppkarakter.  (Foto: Glenn Svendsen)
TOPPSCORE: Med denne slowfox-en scorer Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen sesongens første toppkarakter. (Foto: Glenn Svendsen)

Cathrine Larsåsen kan skilte med sesongens første 10-er etter forrige lørdags Slow Fox.

– Fantastisk, mente dommerne.

Men det gjenstår å se om Cathrine er like god på rumperisting og samba.

Linni rett bak

Linni Meister ligger bare to poeng bak Cathrine etter forrige runde. Men når det gjelder samba er Linni usikker på hvordan det vil gå.

Både hun og hennes dansepartner Calle er bekymret over hvor liten rumpe Linni har fått etter all treningen.

– Jeg ser ut som en pinne, sier Linni til tv2.no og fortsetter, men nå holder vi på å bygge den opp igjen.

– Vi kjøpte fem pizzaer, bare for å bygge den opp igjen, kompletterer dansepartner Calle med et smil.

Linni Meister: – Jeg har mista rumpa mi

Ni par igjen

Sist måtte Marit Mikkelsplass takke for seg, noe hennes mann, Pål Gunnar Mikkelsplass, var skuffet over. Les mer om det: Skuffet over at kona røk ut av Skal vi danse

Her kan du også se intervjuet med forrige ukes utstemte!

Nå er det ni par igjen og det gjenstår å se hvem som har fått best dreisen på rumperistingen i kveld.

vebjørn Sand (Foto: Bjørgli&Bergersen)
vebjørn Sand (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Vebjørn Sand og Nadya Khamitskaya Danser samba til «It Had Better Be» Dommerne mener: Tor Fløysvik: – I mine øyne, er samba den vanskeligste latindansen. Den er streng i teknikken. Normalt har du en feeling for dans, men du trenger et ekstra strøk med maling før det er bra nok. Karianne Gulliksen: – Jeg synes ikke du klarte å vise oss en god samba i denne sammenheng. Poengsum: 5, 6, 5, 6 = 22 poeng

Danser samba til «It Had Better Be»

Dommerne mener:

Tor Fløysvik: – I mine øyne, er samba den vanskeligste latindansen. Den er streng i teknikken. Normalt har du en feeling for dans, men du trenger et ekstra strøk med maling før det er bra nok.

Karianne Gulliksen: – Jeg synes ikke du klarte å vise oss en god samba i denne sammenheng.

Poengsum: 5, 6, 5, 6 = 22 poeng

Hanne Sørvaag og Egor Filipenko (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Hanne Sørvaag og Egor Filipenko (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Hanne Sørvaag og Egor Filipenko Danser samba til «Let Me Take You to Rio» Dommerne mener: Christer Tornell: – Man ser at du nyter dette, for du har en kjempefin innlevelse. Det handler om naturlig reaksjon, det har du til tider med deg, men fortsatt et stykke å gå. Trine Dehli Cleve: – Du har belansepunktet ditt ganske bra. Du klarer å få frem teknikken i samba, men jeg ønsker meg mer at du tror på deg selv og gjør det du gjør enda mer. Poengsum: 8, 8, 7, 8 = 31 poeng

Danser samba til «Let Me Take You to Rio»

Dommerne mener:

Christer Tornell: – Man ser at du nyter dette, for du har en kjempefin innlevelse. Det handler om naturlig reaksjon, det har du til tider med deg, men fortsatt et stykke å gå.

Trine Dehli Cleve: – Du har belansepunktet ditt ganske bra. Du klarer å få frem teknikken i samba, men jeg ønsker meg mer at du tror på deg selv og gjør det du gjør enda mer.

Poengsum: 8, 8, 7, 8 = 31 poeng

Lasse Ottesen og Olga Divakova (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lasse Ottesen og Olga Divakova (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lasse Ottesen og Olga Divakova Danser samba til «Mas Que Nada» Dommerne mener: Karianne Gulliksen: – Jeg hadde håpet jeg kunne si at du hadde fått et løft i dag, men jeg synes det er den dårligste dansen din hittil. Jeg ville hatt sterkere uttrykk. Tor Fløysvik: – Du er så fordømt over beina di, kan du ikke begynne å bruke de. Gi mannen litt champagne i glasset, så vi får litt mer drev. Poengsum: 5, 4, 4, 6 = 19 poeng

Danser samba til «Mas Que Nada»

Dommerne mener:

Karianne Gulliksen: – Jeg hadde håpet jeg kunne si at du hadde fått et løft i dag, men jeg synes det er den dårligste dansen din hittil. Jeg ville hatt sterkere uttrykk.

Tor Fløysvik: – Du er så fordømt over beina di, kan du ikke begynne å bruke de. Gi mannen litt champagne i glasset, så vi får litt mer drev.

Poengsum: 5, 4, 4, 6 = 19 poeng

Ben Adams og Tone Jacobsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Ben Adams og Tone Jacobsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Ben Adams og Tone Jacobsen Danser samba til «Se Eu Te Pego» Dommerne mener: Tor Fløysvik: – Jeg liker alt, men du bommer et par fotbevegelser. Men jeg liker måten du presenterer denne sambaen. Karianne Gulliksen: – Dette er din beste dans hittil. Og hvordan du bruker hoftene dine, ser lekkert ut. Poengsum: 9, 8, 9, 9 = 35 poeng

Danser samba til «Se Eu Te Pego»

Dommerne mener:

Tor Fløysvik: – Jeg liker alt, men du bommer et par fotbevegelser. Men jeg liker måten du presenterer denne sambaen.

Karianne Gulliksen: – Dette er din beste dans hittil. Og hvordan du bruker hoftene dine, ser lekkert ut.

Poengsum: 9, 8, 9, 9 = 35 poeng

Stein Johan Grieg Halvorsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Stein Johan Grieg Halvorsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Stein Johan Grieg Halvorsen og Marianne Sandaker Danser samba til «Jump In The Line» Dommerne mener: Tor Fløysvik: – Disse hoftene tente jeg på. Hoftene kom fordi du brukte ben, ankler - alt sammen. Innimellom var du kanskje litt ukordinert, men dette var en kjempefremgang. Trine Dehli Cleve: – Dette er definitivt din beste dans hittil. Du har veldig god rytme og bra timing. Men jeg synes du var litt flat i føttene. Poengsum: 7, 8, 8, 8 = 31 poeng

Danser samba til «Jump In The Line»

Dommerne mener:

Tor Fløysvik: – Disse hoftene tente jeg på. Hoftene kom fordi du brukte ben, ankler - alt sammen. Innimellom var du kanskje litt ukordinert, men dette var en kjempefremgang.

Trine Dehli Cleve: – Dette er definitivt din beste dans hittil. Du har veldig god rytme og bra timing. Men jeg synes du var litt flat i føttene.

Poengsum: 7, 8, 8, 8 = 31 poeng

Linni og Calle (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Linni og Calle (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Linni Meister og Calle Sterner Danser samba til «Loca» Dommerne mener: Christer Tornell: – Du fikk ristet på alt mulig skal jeg si deg. Du sa du følte deg som en padde tidligere i uka, men det synes jeg ikke du var her. Du gjorde en nydelig jobb. Trine Dehli Cleve: – Det er flott levert, men jeg føler ikke du klarer å samkjøre beina og ryggen helt. Det sier jeg som et godt råd. Tor Fløysvik: – Du hadde god teknikk, og det likte jeg godt. Bra vektoverføring i denne sambaen. Poengsum: 8, 8, 8, 8 = 32 poeng

Danser samba til «Loca»

Dommerne mener:

Christer Tornell: – Du fikk ristet på alt mulig skal jeg si deg. Du sa du følte deg som en padde tidligere i uka, men det synes jeg ikke du var her. Du gjorde en nydelig jobb.

Trine Dehli Cleve: – Det er flott levert, men jeg føler ikke du klarer å samkjøre beina og ryggen helt. Det sier jeg som et godt råd.

Tor Fløysvik: – Du hadde god teknikk, og det likte jeg godt. Bra vektoverføring i denne sambaen.

Poengsum: 8, 8, 8, 8 = 32 poeng

Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik Danser samba til «Shake Your Bon Bon» Dommerne mener: Karianne Gulliksen: – Dette var gøy å se at du har dratt det opp et hakk. Du klarte virkelig å «shake your ass». Christer Tornell: – Det så ut som du trives i det feminine landskapet på en maskulin måte. Det virker som du har fått mer selvtillit, og det likte jeg. Poengsum: 6, 5, 6, 6 = 23 poeng

Danser samba til «Shake Your Bon Bon»

Dommerne mener:

Karianne Gulliksen: – Dette var gøy å se at du har dratt det opp et hakk. Du klarte virkelig å «shake your ass».

Christer Tornell: – Det så ut som du trives i det feminine landskapet på en maskulin måte. Det virker som du har fått mer selvtillit, og det likte jeg.

Poengsum: 6, 5, 6, 6 = 23 poeng

Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen Danser samba til «Baila Me» Dommerne mener: Trine Dehli Cleve: – Jeg var spent etter forrige ukes suksess, og du har vært god i standard dansene. Du har forstått dette med balanse i kroppen, og det overfører du i dansen. Kjempebra, bare fortsett slik! Karianne Guklliksen: – Du har en vanvittig eleganse i alt du gjør. Innimellom danser du så bra, at jeg glemmer at det er Skal vi danse. Poengsum: 9, 9, 9, 9 = 36 poeng

Danser samba til «Baila Me»

Dommerne mener:

Trine Dehli Cleve: – Jeg var spent etter forrige ukes suksess, og du har vært god i standard dansene. Du har forstått dette med balanse i kroppen, og det overfører du i dansen. Kjempebra, bare fortsett slik!

Karianne Guklliksen: – Du har en vanvittig eleganse i alt du gjør. Innimellom danser du så bra, at jeg glemmer at det er Skal vi danse.

Poengsum: 9, 9, 9, 9 = 36 poeng

Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud Danser samba til «Tic Tic Tic» Dommerne mener: Tor Fløysvik: – Dette var så rågøy å se på! Karianne Gulliksen: – Jeg pleier ikke å falle for eldre menn, men jeg blir litt betatt. Hver gang du kommer ut på parketten, så er det så underholdende. Poengsum: 7, 7, 8, 7 = 29 poeng

Danser samba til «Tic Tic Tic»

Dommerne mener:

Tor Fløysvik: – Dette var så rågøy å se på!

Karianne Gulliksen: – Jeg pleier ikke å falle for eldre menn, men jeg blir litt betatt. Hver gang du kommer ut på parketten, så er det så underholdende.

Poengsum: 7, 7, 8, 7 = 29 poeng

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside

Følg «Skal vi danse» på Facebook

Danseglade Lasse Ottesen sjarmerer, men dommer Karianne Gulliksen mener det var hans dårligste dans hittil. (Foto: Thomas Reisæther)
Danseglade Lasse Ottesen sjarmerer, men dommer Karianne Gulliksen mener det var hans dårligste dans hittil. (Foto: Thomas Reisæther)
Lasse Ottesen (Foto: Thomas Reisæther)
Lasse Ottesen (Foto: Thomas Reisæther)
Vebjørn Sand utfører sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
Vebjørn Sand utfører sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
Vebjørn Sand (Foto: Thomas Reisæther)
Vebjørn Sand (Foto: Thomas Reisæther)
Hanne Sørvaag og Egor Filipenko  (Foto: Thomas Reisæther)
Hanne Sørvaag og Egor Filipenko (Foto: Thomas Reisæther)
Hanne Sørvaag ser smashing ut i en rosa paljettkjole. (Foto: Thomas Reisæther)
Hanne Sørvaag ser smashing ut i en rosa paljettkjole. (Foto: Thomas Reisæther)
Ben Adams i stor utrigning og stort smil om munnen. (Foto: Thomas Reisæther)
Ben Adams i stor utrigning og stort smil om munnen. (Foto: Thomas Reisæther)
Ben Adams og Tone Jacobsen (Foto: Thomas Reisæther)
Ben Adams og Tone Jacobsen (Foto: Thomas Reisæther)
Steinjo ble belønnet med superlativer fra dommerne etter sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
Steinjo ble belønnet med superlativer fra dommerne etter sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
Stein Johan Halvorsen og Marianne Sandaker (Foto: Thomas Reisæther)
Stein Johan Halvorsen og Marianne Sandaker (Foto: Thomas Reisæther)
Linni Meister i kledelig positur. (Foto: Thomas Reisæther)
Linni Meister i kledelig positur. (Foto: Thomas Reisæther)
Linni Meister fikk virkelig ristet løs under sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
Linni Meister fikk virkelig ristet løs under sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
Lars Erik prøvde å finne sine feminine sider på en maskulin måte i forbindelse med kveldens samba. (Foto: Thomas Reisæter)
Lars Erik prøvde å finne sine feminine sider på en maskulin måte i forbindelse med kveldens samba. (Foto: Thomas Reisæter)
Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik (Foto: Thomas Reisæter)
Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik (Foto: Thomas Reisæter)
Stavhopperen stakk av med kveldens høyeste poengsum fra dommerne. (Foto: Thomas Reisæther)
Stavhopperen stakk av med kveldens høyeste poengsum fra dommerne. (Foto: Thomas Reisæther)
Cathrine Larsåsen stråler under sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
Cathrine Larsåsen stråler under sin samba. (Foto: Thomas Reisæther)
SJARMØR: Eldar Vågan fikk bruk for sine underholdningsferdigheter, noe dommerne satt pris på. (Foto: Thomas Reisæther)
SJARMØR: Eldar Vågan fikk bruk for sine underholdningsferdigheter, noe dommerne satt pris på. (Foto: Thomas Reisæther)
Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud (Foto: Thomas Reisæther)
Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud (Foto: Thomas Reisæther)
«Samba ladies» bakstage hos tv2.no. (Foto: Thomas Reisæther)
«Samba ladies» bakstage hos tv2.no. (Foto: Thomas Reisæther)
Sambakledde damer under kveldens sending. (Foto: Thomas Reisæther)
Sambakledde damer under kveldens sending. (Foto: Thomas Reisæther)
Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid er klar for sambakveld. (Foto: Thomas Reisæter)
Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid er klar for sambakveld. (Foto: Thomas Reisæter)