Adil og danserne Jazzy og Gatica (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Adil og danserne Jazzy og Gatica (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Adil Khan: – Det bruser i kassa mi nå!

Sensuell salsa vant «Norske Talenter»-dommernes gunst. Se video!

Madeleine Smith Brodin (24) og Walter Ruiz (33) har lenge drømt om å vise Norge hva salsa er. Det fikk de i kveld gjøre i beste sendetid på TV 2, med en forførerisk dans i beste sendetid på TV 2.

– Det bruser i kassa mi nå! Det eneste jeg kan si er JA, sa en entusiastisk «Norske Talenter»-dommer Adil Khan da dansen var over. Med tre ja fra dommerne er duoen, som kaller seg Jazzy og Gatica, videre til neste runde i talentprogrammet.

Se opptredenen og dommernes tilbakemeldinger ovenfor!

– Fantastisk sexy

Khan var ikke den eneste dommeren som kjente det bruse i kroppen.

– Ojojojoj. Åh Gud, nå lengtet jeg etter å danse. Det er så kjekt å se på. Og fy fader, så gode dere er! Og så er det så fantastisk sexy. Dette var en fryd. Gudameg. Er det en salsaklubb i Oslo? Jeg kommer med en gang! utbrøt en ivrig Mia Gundersen.

– Dette var helt rått! Det er så definert hvem som er mannen og kvinnen. Det er kjempesexy og dere er helt rå! Dette er et stort talent, og dere burde jo vært med i OL, mente Alex Rosén.

Se alle «Norske Talenter»-auditions så langt her.

Danserne: – Det var total glede

Brodin og Ruiz, som denne helgen befinner seg på en salsafestival i Marokko, forteller via telefon at de på forhånd var spente på hva slags tilbakemeldinger de ville få, spesielt av danseren Khan. Da dommen falt, forsvant alle bekymringer.

– Det var total glede! Vi var sikre på at vi ville få noe kritikk, men alt var superpositivt. Så vi hoppet i taket av glede! Vi har jobbet lenge for dette, og å da få sånne positive tilbakemeldinger er bare supert, sier Brodin til tv2.no.

Hun forteller at de to har danset sammen i mange år.

– Jazzy er en del av Salsa Kompaniet, som er Norges største salsaskole, hvor jeg begynte på kurs da jeg var 15 år gammel. Etter den første timen ble jeg bitt av salsabasillen. Jeg ble hektet og har aldri sluttet å danse, forteller 24-åringen.

Hvordan det går videre med danseparet kan du se fredager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakere og dommere på tv2.no/talenter!