Norske Talenter: Per Jordbakke kysser Mia Gundersen (Foto: Thomas Reisæter)
Norske Talenter: Per Jordbakke kysser Mia Gundersen (Foto: Thomas Reisæter)

Slik sjarmerer Per (51) TV 2-kvinnene

For to år siden prøvde 51-åringen å forføre Bettan. Nå står Mia Gundersen for tur. Se video!

I kveldens program av «Norske Talenter» møter vi Per Jordbakke (51) fra Nittedal som har ett mål: å sjarmere dommerpanelets eneste kvinne, Mia Gundersen.

– Jeg syntes det passet seg. Mia er jo en veldig flott dame som alltid er blid og søt, så det er jo koselig å bygge opp om det. Jeg syntes det blir mer personlig når jeg synger til en spesiell, også er det jo så gøy, sier han til tv2.no.

– Oi oi oi, jeg smelter. Tusen takk skal du ha, dette var nesten litt overveldende, sier Mia etter hans opptreden.

Se video av hvordan han sjarmerer Mia øverst i saken!

Sjarmerte Bettan i «X Factor»

Jordbakke er ikke fremmed for å sjarmere kvinner på TV, for det har han nemlig gjort før. I 2010 sang han en tilsvarende sang i «X Factor» til Elisabeth Andreassen som også satt i dommerpanelet.

– Jeg endret teksten litt denne gangen, det hadde vært kjedelig å synge akkurat det samme, forteller 51-åringen som så seg nødt til å pyntet litt på den nokså vulgære teksten han sang i 2010.

– Responsen jeg fikk fra «X Factor» var overveldende og veldig positiv. Folk prater om det ennå, så jeg tenkte det hadde vært gøy å gjenta suksessen. Det gir meg veldig mye, forteller han.

Her synger Per til Bettan i «X Factor»:

457773

Familien ikke begeistret

Men det er ikke alle som syntes Jordbakkes TV-stunts er like artig.

– Familien min er ikke like begeistret. Moren og søsteren min syntes det er litt i overkant, og kona og barna mine syntes ikke det er så stas at jeg gjør dette på TV. Men de ler jo av det, forteller han.

Men det stopper ikke Casanovaen i å prøve seg enda en gang. Og det er tydelig at han fikk bedre respons denne gangen enn forrige. Mia løper opp på scenen og gir ham et kyss på munnen, til fordel for Bettan som i sin tid bare fikk latterkrampe.

Casanova

Jordbakke har underholdt med all slags musikk siden han var 16 år, og legger ikke skjul på at han har en tendens til å synge til kvinner uansett hvor han er.

– Det hender ofte at jeg plukker ut en spesiell kvinne blant publikum, og responsen er altid god.

Ser du på seg selv som en Casanova?

– Ja, kvinnene liker meg godt i hvert fall.

Hvordan det går med Per og andre deltakere kan du se i kveld klokken 20.00 på TV 2.