ØNSKET AV LIVERPOOL: Barcelona stjernen David Villa. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
ØNSKET AV LIVERPOOL: Barcelona stjernen David Villa. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Liverpool planlegger bud på David Villa i januar

Og Manchester United vil hente «Nederlands Roy Keane». Sjekk torsdagens fotballrykter her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Den spanske avisen Punto Pelota hevder at Liverpool fortsetter jakten på Barcelona-spissen David Villa. Liverpools manager Brendan Rodgers vil styrke angrepet i januar og øverst på ønskelisten står altså den spanske landslagsstjernen David Villa. Liverpools amerikanske eiere skal være sparsommelige med pengene, men vil gjøre midler tilgjengelig dersom Villa blir tilgjengelig for salg i januar. Punto Pelota spekulerer imidlertid ikke i en mulig pris for Villa, men at stjernespissen blir dyr for Liverpool er det ingen som helst tvil om.

David Villa
  med T-skjorte og teksten
David Villa med T-skjorte og teksten

Chelsea og Everton har lenge hatt Oscar Cardozo på ønskelisten, men nå skal angriperen være klar til å forlenge kontrakten sin med Benfica. I den nye kontrakten vil han få en utkjøpsklausul på omlag 450 mill. kroner.

Kevin Strootman har gitt beskjed om at han vil forlate PSV Eindhoven i januar. 22-åringen har lenge stått på ønskelisten til Manchester United, og ulike aviser spekulerer i at Sir Alex Ferguson kommer til å legge inn et bud på den nederlandske midtbanespilleren på nyåret. Det skriver blant annet Metro.co.uk.

TIL UNITED?
  Kevin Strootman blir sterkt koblet til Manchester United. (Foto: MARCEL
  VAN HOORN/Afp)
TIL UNITED? Kevin Strootman blir sterkt koblet til Manchester United. (Foto: MARCEL VAN HOORN/Afp)

Ifølge Daily Mirror jakter både Norwich, Wigan, Southampton og Reading på Manchester Citys 21 år gamle nordmann Abdisalam Ibrahim, som for øyeblikket er på utlån hos Strømsgodset.

AGF Aarhus-spissen Aron Johannsson har fått med seg interessen fra Arsenal, men sier at han foreløpig ikke har vært i kontakt med London-klubben om en mulig overgang i januar.

Arsene Wenger er optimistisk med tanke på at Theo Walcott vil forlenge sin kontrakt med Arsenal, skriver The Sun.

Samtidig har Wenger ikke gitt håpet om å signere den argentinske midtbanespilleren Lucas Biglia, som for øyeblikket storspiller for belgiske Anderlecht, når overgangsvinduet åpner i januar, hevder TalkSport.co.uk.

Manchester United, Manchester City, Liverpool og Arsenal kan alle komme til å legge inn et bud på Russlands landslagsstjerne Igor Denisov etter at midtbanespilleren ble «degradert» til Zenit St. Petersburgs ungdomslag. Denisov kritiserte nylig lønningene til Hulk og Axel Witsel i Zenit, noe som falt dårlig i smak hos klubbledelsen.

Franck Ribery, Igor Denisov (Foto: KAI
  PFAFFENBACH/REUTERS)
Franck Ribery, Igor Denisov (Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS)

Fulhams manager Martin Jol vil følge opp interessen for Atletico Madrids midtbanespiller Raul Garcia når overgangsvinduet åpner i januar, hevder The Mirror.

Newcastle ligger i føresetet i jakten på FC Basels forsvarsklippe Aleksandar Dragovic. Manager Alan Pardew vil hente forsvarsspilleren så snart overgangsvinduet åpner i januar. Den østerrikske avisen Blick hevder at 21-åringen har fått en prislapp på omlag 42 millioner kroner.

Øvrige europeiske rykter:

Tidligere Arsenal-spiller Alex Song sier at mangelen på troféer var hovedgrunnen til at han valgte å forlate London-klubben til fordel for Barcelona.

Les også: Paris Saint-Germain fortsetter kjøpefesten
Les også: Nå skal Hulk herje i Russland

Sportsdirektør Giuseppe Marotta hevder at Fiorentina-spissen Stevan Jovetic allerede er blitt enig om en overgang til Juventus neste sommer, skriver Goal.com.

Se også: Her banker keeperen ballen i mål fra egen halvdel

Samtidig nevnes Juventus fremdeles som favoritten til å kapre Fernando Llorente når overgangsvinduet åpner i januar. Men også Arsenal, Tottenham og Liverpool har vist interesse for Athletic Bilbao-spissen.

Fernando Llorente kan bli løsningen om spanjolene skulle bli
  stående å stange utenfor den irske sekstenmeteren. (Foto: CESAR MANSO/Afp)
Fernando Llorente kan bli løsningen om spanjolene skulle bli stående å stange utenfor den irske sekstenmeteren. (Foto: CESAR MANSO/Afp)

Dani Alves sier at han tror Santos-spissen Neymar kommer til Barcelona, og gleder seg til å se brasilianeren spille sammen med Lionel Messi. – Jeg gleder meg til å se Neymar og Messi spille sammen. Han vil passe utmerket inn hos oss. Med ham på laget vil Barcelona definitivt ha de to beste spissene i verden på laget, blir Alves sitert på av RAC1, ifølge Goal.com.

Real Madrid og Barcelona kjemper begge om underskriften til Getafes midtbanespiller Abdelaziz Barrada. De to spanske storklubbene vurderer et bud i januar, hevder TalkSport.co.uk.

Den italienske sportsavisen Corriere Dello Sport hevder at Serie A-giganten Inter undersøker mulighetene for å hente Mario Balotelli tilbake til klubben når overgangsvinduet åpner i januar. Balotelli skal ikke være fornøyd med å slite benken i Manchester City.

Mario Balotelli (Foto: Vadim Ghirda/Ap)
Mario Balotelli (Foto: Vadim Ghirda/Ap)

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene