Radamel Falcao nok en gang Atlético-helt

Den colombianske spissen scoret to nye mål, klatret øverst på toppscorerlisten og løftet Atlético Madrid til 2. plass i La Liga onsdag.

Radamel Falcao (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)

Atlético Madrid dro til Sevilla for å møte Real Betis onsdag, og hjemmelaget fikk to spillere utvist i en begivenhetsrik kamp. Bortelaget seiret nemlig hele 4-2 på Estadio Benito Villamarín.

Colombianeren Radamel Falcao inntok toppen av scoringslisten i ligaen med sju mål, noe som er ett mer enn Barcelona-stjernen Lionel Messi.

Betis tok ledelsen to ganger i første omgang. Først scoret portugiseren Agra, da hans innlegg lurte keeper Sergio Asenjo og endte i nettet. Falcao utlignet for gjestene, men Juanfrans selvmål på overtid ga Betis 2-1 til pause.

Tidlig i annen omgang laget Betis-forsvareren Damien Perquis straffe og ble utvist, og Falcao utlignet. Innbytter Diego Costa ga Atlético ledelsen for første gang etter 54 minutter, og Raul Garcia satte punktum på overtid.

Da spilte Betis med ni mann etter at Joel Campbell også ble utvist mot slutten. (©NTB)