Pål Strand (Foto: Stian Lysberg Solum)
Pål Strand (Foto: Stian Lysberg Solum)

Styrelederen til Raufoss: – Spillerne forbereder seg til kamp lørdag

Lokaloppgjøret mot Valdres til helgen går av stabelen som planlagt så lenge tilstanden til Pål Strand utvikler seg i positiv retning.

Raufoss-spilleren Pål Strand (36) falt om med hjertestans på treningsfeltet tirsdag, og ligger nå i respirator på på Ullevål sykehus.

Les også: – Strand ligger i respirator
Les også: Strands bestevenn utførte selv livredning da kameraten kollapset

Raufoss-spillerne har vært samlet og hatt trening etter egen resept sammen med trenerteamet onsdag, og ifølge styrelederen i klubben forbereder de seg til at førstkommende helgs lokaloppgjør mot Valdres kommer til å gå av stabelen som planlagt.

– I en slik situasjon Pål er oppe i nå, så er det dramatisk. Men spillerne og klubben innstiller seg på og forbereder seg til kamp, sier Åge Larsstuen til tv2.no.

Styrelederen sier at det nåværende standpunktet selvsagt er betinget av at utviklingen til Strand går i positiv retning.

Les også: Sjokkert Nordlie mener flere må kunne bruke hjertestartere

TV 2 Sporten var onsdag ettermiddag i kontakt med NFF angående den planlagte 2. divisjonskampen mellom Valdes og Raufoss på Blåbærmyra lørdag. Fotballforbundet hadde da ikke hørt noe fra Raufoss angående ønske om en mulig utsettelse, men sier de følger situasjonen tett og avventer en eventuell henvendelse.

– Hvis de kommer til oss må vi sette oss ned, høre på hva de sier og vurdere ut fra situasjonen på det aktuelle tidspunktet, sier fagansvarlig for kampadministrasjon i NFF, Are Hokstad, til TV 2 Sporten.