Emile Heskey (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Emile Heskey (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Bestemt Emile Heskey etter overgangen til A-League: – Jeg kommer til å score mål

Spissen har kjempetro på egen suksess i Newcastle Jets.
Og klubben er allerede utsolgt for Heskey-drakter!

Emile Heskey gjør seg klar for et nytt eventyr i australsk A-League og klubben Newcastle Jets. Til tross for et moderat scoringssnitt med mål hver 4,6. kamp i engelsk fotball har den 34-årige spissen tro på at det skal bli nettsus når han nå tar fatt på en ny liga.

– Jeg kan definitivt bli en kraft å regne med på topp. Alle sier alltid «du scorer ikke nok mål», men jeg kommer både til å produsere mål og score mål. Så lenge jeg får muligheten vil jeg score mål, sier mannen med sju landslagsmål for England til Foxsports.

Savner du muligheten til å plukke Heskey til ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Heskey er ikke den eneste stjernen som skal forsøke seg i A-League den kommende sesongen, og den tidligere Leicester, Liverpool, Birmingham, Wigan og Aston Villa-spissen bekrefter at Alessandro Del Pieros beslutning om å signere for Sydney FC var med på å få ham selv til å prøve seg på et nytt kapittel i karrieren

– Jeg så hvor viktig det var for klubben og ligaen da han signerte, og det å kunne måle seg selv mot noe sånt og forsøke seg i et nytt land var med på å spille en rolle da jeg signerte, sier spissen.

Les også: Ny stjerne på vei til Australia

Utsolgt for Heskey-drakter
Overgangen for den engelske landslagsspissen har blitt svært høyt verdsatt av Newcastle Jets-fansen, og nå skriver The Guardian at klubben må bestille 5000 nye Heskey-drakter etter at den første beholdningen med draktnummer ni og navnet Heskey på ryggen ble utsolgt.

Artikkelen fortsetter under bildet!

It's Heskey-time (Foto: unknown/)
It's Heskey-time (Foto: unknown/)

Klubben har også fått 1000 nye supportermedlemmer etter overgangen ble klar, og trener Gary van Egmond er strålende fornøyd med sin nye spiss.

– Han passer inn på alle måter, både med sine egenskaper og erfaring som fotballspiller og kommersielt fra et markedssynspunkt, sier Jets-treneren.

Det er fremdeles usikkert om Heskey kommer til å medvirke i Jets' åpningskamp mot Adelaide 7. oktober, men trener van Egmond håper på at spissen er i form når han ankommer Australia fredag.

– Vi håper selvsagt på at han er klar med en gang. Jeg har forstått det slik at han har trent med Wigan og holdt seg i form, men før han kommer hit vet vi ingenting sikkert, sier treneren.

En annen som gleder seg til å få Heskey på plass er Jets-forsvarer Dominik Ritter.

Emile Heskey skal komme og spille med meg og mitt lag. Det er veldig, veldig spennende - Dominik Ritter, lagkamerat

– Da jeg kom hit visste jeg ikke så mye om australsk fotball, men for et par uker siden signerte Alessandro Del Piero for Sydney og da fikk jeg meldinger hjemmefra om hvor stort det var. Og nå skal Emile Heskey komme og spille med meg og mitt lag. Det er veldig, veldig spennende, sier sveitseren.

Tror du Heskey blir en suksess på den sørlige halvkule? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!