Det blir livlig på Råsunda også i kveld, og vi satser på at poengene blir igjen i hovedstaden (Foto: GUNNAR SEIJBOLD/AP)
Det blir livlig på Råsunda også i kveld, og vi satser på at poengene blir igjen i hovedstaden (Foto: GUNNAR SEIJBOLD/AP)
tippesaken_header
tippesaken_header

Tysk-svensk langoddsdobbel onsdag

To favoritter til 2,10 skal ha gode sjanser

Totaloddsen på forslaget var 4,41. For å gå med for eksempel 480 kroner med overskudd måtte man da sette 140 kroner. Etter oddsendringene må man ut med 190 for å eventuelt gå med samme overskudd. . Prisen har med andre ord steget med 35 %, og da er spillet lite interessant.

Kl. 14 er en klar seier til Arsenal (H i 49 til 1,50) og seier til Inter (B i 60 til 2,35) mer spennende. Den dobbelen gir 3,53 i odds.

Inter ble satt ned kl. 18, og den er da utsolgt. Arsenal-oddsen ble også satt ned.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

41. Augsburg - Bayer Leverkusen H: 2,80 U: 2,90 B: 2,10

44. AIK - Elfsborg H 2,10 U:2,90 B: 2,80

Totalodds: 4,41

Innleveringsfrist: 19:55

Få gratis kortleser her!

41. Augsburg - Bayer Leverkusen H: 2,80 U: 2,90 B: 2,10

Tysk Bundesliga. Augsburg har ett poeng. Etter 0-0 her mot Wolfsburg overtok de jumboplassen med 0-2-tapet borte for Mainz. Trener Markus Weinzierl gjorde tre endringer før lørdagens kamp, men med en rekke fravær er det ikke flust av alternativer hos laget fra Bayern. Leverkusen har tatt fire poeng. De har tapt i Frankfurt og i Dortmund. Seieren tok de hjemme over Freiburg i den andre serierunden. Søndag leverte de sesongbeste i hjemmekampen mot Mönchengladbach. Oppgjøret endte 1-1, men dagens gjester hadde nok sjanser til å vinne komfortabelt. Med mannskapet til trenerne Sascha Lewandowski / Sami Hyypiä ser det riktig så bra ut. Leverkusen vant 4-1 i begge de innbyrdes møtene forrige sesong, og nå bør det være duket for nok enn seier.

Oddsen er satt ned fra 2,10 til 1,85, og den antatte verdien er borte.

44. AIK - Elfsborg H 2,10 U:2,90 B: 2,80

Allsvenskan. Det har virkelig tettet seg til i toppen, og sju runder før slutt skiller det bare to poeng mellom de fire øverste. AIK er nr. 4. De vant fire på rad før seieren glapp mot slutten i 2-2-kampen borte mot Norrköping søndag. Mohamed Bangura (a) har kommet tilbake fra til klubben fra Celtic, og han har scoret ett med mål på sine tre spilte kamper etter returen. Alexander Milosevic (f) og Gabriel Özkan (mb) er ute igjen, men Daniel Majstorovic (f) er trolig tilbake i startelleveren. Elfsborg har vært i føringen siden slutten av april. På det beste hadde de 10-0-2, men siden har det blitt 4-3-4, og serieledelsen ble mistet med 0-0 hjemme mot Sundsvall i helgen. Borte er bare ett av de 15 siste mulige poengene spilt inn. Svært sentrale Stefan Ishizaki mister dette oppgjøret også. Andreas Klarström er tilbake på venstrebacken etter at han var suspendert i forrige kamp. Elfsborg har vunnet 14 kamper i år, alle på kunstgress. På naturgress viser tallene bare 0-1-6. AIK har vært klart sterkest av disse de siste tre månedene og sjansen for H skal være større enn oddsen på 2,10 forteller. H spilles.

Oddsen er satt ned fra 2,10 til 1,90 og den antatte verdien er borte.