Paul Lambert og Roberto Mancini
Paul Lambert og Roberto Mancini
Roberto Mancini (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Roberto Mancini (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Mancini føler seg ikke respektert: – Kanskje det er fordi jeg er italiensk

Ligacupexiten mot Aston Villa fikk det til å koke over for Roberto Mancini.

Manchester City-manager Roberto Mancini mener at han er blitt et lett mål for rivaliserende Premier League-managere etter 2-4-tapet for Aston Villa tirsdag.

– Hver gang jeg sier noe, så kommer de. Senere, når de kommer til Old Trafford, sier de ingenting, sier Mancini ifølge The Guardian.

Kranglet
Mancini ble konfrontert av Villa-manager Paul Lambert underveis i kampen. Årsaken var det Lambert tolket som forsøk fra Mancini på å få dommeren til å gi Joe Bennett gult kort for en takling på Gareth Barry.

Lambert lot opptrinnet ligge etter triumfen mot de regjerende ligamesterne. Men Mancini, som har ligacupen som den eneste engelske turneringen han ikke har vunnet, følte åpenbart et behov for å lufte ut frustrasjonen.

Les også: Villa sendte Manchester City ut av ligacupen etter ekstraomganger

Sammenligner med Ferguson
– Når andre managere (på Old Trafford) sier noe mot dommeren, blir de alltid værende på benken og sier ingenting. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje det er fordi jeg er italiensk, men jeg vet ikke grunnen. Det er ikke et problem. Jeg liker bare ikke denne typen oppførsel, sier Mancini.

Paul Lambert føyer seg dermed inn i rekken av managere som har havnet i klinsj med Mancini. Tidligere har også Tony Pulis, David Moyes, Kenny Dalglish og Ferguson konfrontert City-manageren.