ELSKER Å PROVOSERE: Alexandra Joner legger ikke skjul på at hun spiller på sex.
ELSKER Å PROVOSERE: Alexandra Joner legger ikke skjul på at hun spiller på sex.

Alexandra Joner: – Veldig norsk å kritisere folk som spiller på sex!

Den unge artisten elsker å provosere.

Alexandra Joner har fått utallige oppslag om hennes frekke scenekostymer og musikk som spiller på sex.

Nylig ga hun ut låten «Come inside me» som hun forteller at egentlig ikke handler om sex i det hele tatt, men om følelser.

Les også: Alexandra Joner om kjærligheten: – Jeg er veldig glad om dagen

Typisk norsk

I et intervju med Dagbaldets magasin Inne og Ute forteller sangerinnen at hun er glad i å provosere og at det å spille på sex er den del av den hun er.

– Jeg synes det er morsomt å provosere. At folk blir irritert over noe som ikke er noe å irritere seg over. Mest av alt ligger det i kulturen min å spille på sex og sensualitet. Jeg er født og oppvokst i Norge, men har det litt i blodet siden jeg er halvt svart. På Cuba er det mer naturlig å spille på det seksuelle fordi det er en vanlig del av hverdagen. Mens Norge har alltid vært bondelandet, hvor det er kaldt og vi kler på oss. Det skal sikkert litt til for at den tankegangen skal forandre seg, sier Joner til avisen.

Videre sier hun at hun synes det er typisk at man i Norge skal kritisere artister for å være vågale.

– Jeg lager popmusikk. Jeg appellerer til kidsa på 20 år og yngre, som er vant til at popartister er sånn. De vet at det handler om en pakke. Jeg appellerer ikke til eldre som sitter hjemme og mener jeg ikke har noe fokus på musikk. Det er veldig norsk å kritisere folk som spiller på sex. Her hjemme skal man liksom sitte bak kassegitaren sin og være flink. Men jeg kommer aldri til å gjøre det. Jeg går den andre veien, og spiller på noe helt annet, slår hun fast.

Les også: Alexandra Joner får slibrige sexinvitasjoner

- De får mene hva de vil

Dette er ikke første gangen Alexandra snakker ut om nakenheten.

Hun mener at når det kommer til nakenhet og lettkledte sceneopptredener må folk få lov til å mene det de vil.

– Folk får lov til å mene det de vil for min del altså. Jeg styrer og fikser som jeg vil, mer eller mindre, har hun tidligere sagt til «God kveld Norge».

Som artist mener hun også det er viktig at man finner sin egen stil.

– Ja det er viktig å ha sin egen stil og kunne stå for det du gjør. Kan du ikke stå for å være litt naken så gjør du ikke det, da er det jo bare til å kle på seg. Jeg er helt komfortabel med det jeg har gjort hittil. Jeg er egentlig veldig happy, sier ungjenta.

Les mer: Sjokkerte «Allsang»-publikum med dristige kostymer