Nikica Jelavic er tilbake for Everton i kveldens bortekamp mot Leeds i ligacupen (Foto: PA Wire/Pa Photos)
Nikica Jelavic er tilbake for Everton i kveldens bortekamp mot Leeds i ligacupen (Foto: PA Wire/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Ligacupens 3. runde spilles på tirsdagens oddskupong

To Championship-lag skal få det tøft

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

45. Chelsea - Wolverhampton (0-1) H 1,63 U: 3,75 B: 3,35

46. Leeds - Everton H: 3,95 U: 3,45 B: 1,70

Totalodds: 2,77

Innleveringsfrist: 20:40

Få gratis kortleser her!

45. Chelsea - Wolverhampton (0-1) H 1,63 U: 3,75 B: 3,35

Om kampen: Engelsk ligacup. 3. runde. Wolverhampton har kommet til denne runden etter å ha slått Aldershot på straffer hjemme og Northampton borte. I Championship er de nr. 7 etter å ha vunnet tre kamper på rad, sist med 2-0 borte over nær håpløse Peterborough. Det er få skader i mannskapet, men manager Ståle Solbakken sier til TV 2 Sporten at det kan bli hele ti bytter fra start etter at tre kamper er spilt på seks dager (søndag til lørdag er som kjent sju dager, ikke seks, men like fullt er Ulvene kraftig redusert). For Chelsea har denne turneringen nå tredjeprioritet. Vertene topper Premier League med 4-1-0. Stoke ble slått 1-0 her lørdag. Til helgen skal de besøke Arsenal serien. I dette oppgjøret er John Terry (f) usikker. Daniel Sturridge (a) er stadig ute, men Marko Marin (mb) er nå friskmeldt. Det er større forskjell på disse lagenes nest beste enn det er på lagenes beste. Bytter dagens opponenter for eksempel seks-sju spillere hver skal det altså være større kvalitetsforskjell enn om begge stilte med toppet mannskap. Klar H.

Om spillet: Wolverhampton er gitt 1-0-ledelse fra start. På de tre før nedrykket tapte de henholdsvis 0-4, 0-2 og 0-3 her på Stamford Bridge. I kveld er det to noe reduserte mannskap som møtes, noe som bør gjøre forskjellen på lagene større. Konkurransedyktige 1,63 for en komfortabel Chelsea-seier spilles.

46. Leeds - Everton H: 3,95 U: 3,45 B: 1,70

Engelsk ligacup. 3. runde. Leeds har ti poeng etter sju spilte kamper Championship. Lørdag vant de 2-1 her på Elland Road over Nottingham. Til denne runden har de kommet etter å ha vunnet overlegent hjemme over Oxford og Shrewsbury. Lee Peltier (f) og Luciano Becchio (a) er begge usikre, og med skader på Paul Green (mb), Davis Norris (mb) og Ross McGormack (a) i en noe tynn tropp kan det være et forholdsvis lett mannskap manager Neil Warnock stiller med i i kveld. Everton har 3-1-1 i Premier League, hvor de er laget som så langt har sett best ut. Etter at de ble snytt for to poeng hjemme mot Newcastle for åtte dager siden vant de lørdag svært fortjent 3-0 borte over Swansea. Gjestene kom inn i forrige runde, og slo der Leyton Orient 5-0 hjemme på Goodison Park. Seks endringer ble da gjort i startelleveren. Nikica Jelavic (a) var ute i helgen, men nå er han friskmeldt. Sylvain Distin (f) er blant spillerne som trolig får sjansen fra start, men de store endringene er det ikke ventet at manager David Moyes foretar. 1,70 for borteseieren står seg godt i markedet og får plass på tirsdagens kupong.

Kampen vises på TV Premier League 1. Sendingen starter kl. 20:40.